Κώστας Νικολακόπουλος

Επιτέλους έχουμε δικαιοσύνη! Λείπουν τα συγχαρητήρια της UEFA!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

· Πλέον έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια από τότε που άλλαξε η αθλητική δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπουμε ότι με τους τακτικούς δικαστές αποδίδεται το δίκαιο σε κάθε περίπτωση και βέβαια τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς να κάνουν τις διώξεις έτσι όπως πρέπει να τις κάνουν.

· Τελευταίο παράδειγμα το σημερινό, με τις ποινές στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακριβώς 125.000 Ευρώ κόστισαν στις δύο ομάδες τα επεισόδια των οπαδών τους. Με τόσα κοστολογήθηκαν όσα είδαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα βιντεάκια στο διαδίκτυο, αλλά και τις φωτογραφίες στις εφημερίδες.

· Είναι άλλο ένα παράδειγμα ως προς το ότι πλέον, με την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λειτουργεί, επιτέλους, η δικαιοσύνη. Άλλωστε, φέτος είχαμε τόσα παραδείγματα, όπως π.χ. τις τιμωρίες και τις μη τιμωρίες στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

· Απλά νομίζω ότι όπως ακριβώς τέλειωσε η σεζόν κατά πως άξιζε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυτόν δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου, έτσι τέλειωσε η σεζόν και σε επίπεδο αποφάσεων αθλητικής δικαιοσύνης. Όπως άξιζε στο ελληνικό ποδόσφαιρο της εξυγίανσης και της κάθαρσης.

· Αυτό που λείπει ακόμη είναι να στείλουν FIFA και UEFA τα συγχαρητήρια τους για την φετινή σεζόν για να δέσει και το γλυκό και να αποδειχθεί ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βελτιώνεται σε όλους τους τομείς και κάνει βήματα μπροστά.

· Τόσο σε επίπεδο αξιοπιστίας, διαιτησίας, αθλητικής δικαιοσύνης, όσο και σε επίπεδο κρουσμάτων βίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x