Χάντμπολ

Πελεκίδης: «Η διαφορά στο πρώτο ματς μας έδωσε την πρόκριση»

Στο +7 της πρώτης αναμέτρησης απέδωσε ουσιαστικά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών ο Δημήτρης Πελεκίδης.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των αθλητριών του με τα δύο ματς μέσα σε δύο μέρες και πως έδειξαν «μέταλλο» και είχαν «καθαρό» «μυαλό, «αποθεώνοντας» τον κόσμο που βρέθηκε στο Φιλίππειο.

Αναλυτικά: «Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα, τα κορίτσια έκαναν μία αξιέπαινη προσπάθεια. Κληθήκαμε να δώσουμε μέσα σε 48 ώρες δύο παιχνίδια, μόλις ολοκληρώσαμε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Ήταν αναμενόμενο πως θα συναντούσαμε δυσκολίες σε αυτό, ωστόσο η διαφορά που καταφέραμε να "χτίσουμε" στο σκορ του πρώτου αγώνα, μας έδωσε την ασφάλεια για το σημερινό παιχνίδι.

Το ζητούμενό μας ήταν να έχουμε "καθαρό" μυαλό για 60’, γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ειδικής διαχείρισης. Η ομάδα μας έδειξε το "μέταλλο" από το οποίο είναι φτιαγμένη, διαχειρίστηκε τα σημεία του αγώνα, στα οποία οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά, και κατάφερε να πάρει δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.

Για εμάς, κάθε βήμα που κάνουμε είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό, αρκετά δύσκολο, με ομάδες από χώρες που έχουν πολύ καλού επιπέδου χάντμπολ. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδό μας, έδωσε παλμό και ώθηση για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x