Αγγλία

Mε ρεκόρ μεταγραφής στη Σέφιλντ ο Μουσέ

Ρεκόρ μεταγραφής έκανε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Μουσέ για σχεδόν 12 εκατ. ευρώ, από την Μπόρνμουθ.

Παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λις Μουσέ, με τη μεταγραφή του από την Μπόρνμουθ να στοιχίζει περίπου 12 εκατ. ευρώ και να αποτελεί νέο ρεκόρ για τη νεοφώτιστη ομάδα της Premier League.

Αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφή για την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, η οποία είχε ήδη αποκτήσει τους Φιλ Γιαγκέλκα, Ραβέλ Μόρισον, Κάλουμ Ρόμπινσον και Λουκ Φρίμαν, στην προσπάθεια που θα καταβάλλει για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Ο Λις είναι ένας γρήγορος παίκτης και μία μεγάλη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, διαφορετικού τύπου από τους παίκτες που είχαμε ήδη», δήλωσε για νέο απόκτημα της Σέφιλντ ο 51χρονος τεχνικός.

«Νομίζω ότι θα αποδείξει ότι μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε εμάς και το γεγονός ότι επέλεξε την ομάδα μας από άλλες πιθανές επιλογές, δείχνει ότι είναι πεινασμένος να τα πάει καλά. Είναι μία φανταστική μεταγραφική κίνηση και ανυπομονούμε να τον δούμε να συμμετέχει στο ρόστερ» πρόσθεσε ο Γουάιλντερ.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε αποκτηθεί το 2016 από την Μπόρνμουθ έναντι 6,5 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει τις προσδοκίες, καθώς βρήκε δίχτυα μόνο 3 φορές σε 58 συμμετοχές με τα «κεράσια» στην Premier League.



Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x