Αγγλία

Απίστευτο γκολ η Σάλφορντ, με τον Μπέκαμ να θυμάται τα νιάτα του (video)

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν κάτοχος του 10% των μετοχών της Σάλφορντ βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του ερασιτεχνικού σωματείου.

Γκολ καρμπόν με αυτό που είχε πετύχει πριν πολλά χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουίμπλεντον, πέτυχε η Σάλφορντ Σίτι απέναντι στη Ντόβερ Αθλέτικ, μπροστά στα μάτια του Άγγλου σούπερ σταρ στην πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο ως νέος μέτοχος της ομάδας που ανήκει στην Τάξη του '92!

Ο Ντένις Πόλιτιτς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τη Σάλφορντ, προτού η ομάδα του δεχθεί τρία γκολ και ηττηθεί το Σάββατο, ωστόσο, η έμπνευση που είχε και το σουτ που δοκίμασε από το κέντρο του γηπέδου, μπροστά στα μάτια του «Μπεκς», έγραψε μια πανέμορφη ιστορία...

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν κάτοχος του 10% των μετοχών της Σάλφορντ (η Τάξη του '92 κατέχει πλέον το 60% υπερτερώντας του 40% του ποσοστού που έχει ο Πίτερ Λιμ) βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του ερασιτεχνικού σωματείου και ξύπνησαν όλες οι μνήμες από εκείνο το τρομερό γκολ που είχε πετύχει εκείνος, πριν από 23 χρόνια!




Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x