Αγγλία

Δημιουργεί παράδοση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λάμπαρντ

Συνήθεια τείνει να γίνει για τον Φρανκ Λάμπαρντ, να αποκλείει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του League Cup, είτε ως παίκτης ή ως προπονητής.

Πριν 13 χρόνια στις 26 Ιανουαρίου ο Φρανκ Λάμπαρντ, σκόραρε με τα χρώματα της Τσέλσι ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό του League Cup, με προπονητή τότε στον πάγκο των «μπλε» τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πρώην άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου είχε ανοίξει το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ», δίνοντας το προβάδισμα στους Λονδρέζους. Με την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού να κερδίζει τελικά με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους», φτάνοντας μέχρι τον τελικό με τη Λίβερπουλ στις 27 Φεβρουαρίου.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Φρανκ Λάμπαρντ, συνέχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αυτή την φορά όμως από την θέση του προπονητή.

Ο παλαίμαχος άσος πίκρανε και χθες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ίδια διοργάνωση. Ως προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι πλέον, απέκλεισε στον 3ο γύρο του League Cup την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, κερδίζοντας 8-7 στα πέναλτι. Η παράδοση όμως του Άγγλου συνεχίζεται, προκαλώντας νέα απογοήτευση στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ έπειτα από χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με τον έμπειρο τεχνικό.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x