Stoiximan Super League

Δύο στα δύο στα φιλικά η Ξάνθη

Η Ξάνθη κέρδισε 2-0 την Ασπίδα Ξάνθης και 6-2 τον Ορφέα Ξάνθης, στα φιλικά ματς που έγιναν το απόγευμα στα Πηγάδια, με τον Μίλαν Ράσταβατς να χρησιμοποιεί όλου τους παίκτες του.

Το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς έδωσαν δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια με δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή Γ’ Εθνική.

Πρώτα με την Ασπίδα Ξάνθης στις 16:30, εκεί όπου οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Σέρβος τεχνικός επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Κοβάσεβιτς (15') και Μπρίτο (57') και στη συνέχεια στις 18:30 με τον Ορφέα Ξάνθης, με την διαφορετική 11άδα των ακριτών να επικρατεί με 6-2.

Σκόρερ σ’ αυτό το παιχνίδι ήταν οι Κάστρο (πέναλτι 6', 27'), Θυμιάνης (8'), Μπαριέντος (32'), Τζουρίτσκοβιτς (πέναλτι 60') και Τσιλιγγίρης (62') με την φιλοξενούμενη ομάδα να μειώνει με τους Τορομανίδη (45') Χαλήλ Ιμπράμ (51').

Στο παιχνίδι με την Ασπίδα η Ξάνθη αγωνίστηκε με τους: Γκαραβέλη, Φασίδη (45' Τριανταφύλλου), Χατζητερζόγλου, Τενεκέ (83' Γράβα), Συλλά, Μελιόπουλο (83' Τσιτσεκίδη), Κοβάσεβιτς, Τσαπάρη, Σουλεϊμάν, Μπρίτο, Φάκκη (45' Κοτόπουλο).

Ενώ στην αναμέτρηση με τον Ορφέα η θρακιώτικη ομάδα χρησιμοποίησε τους: Σταθάκη (56' Κοτσάκη), Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Θυμιάνη, Κασάδο, Καντά (56' Μανίσογλου), Λεωντσάκο, Μπαριέντος (56' Τσιλιγγίρη), Σαρπόνγκ, Κάστρο και Τζουρίτσκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x