Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανό του Μπάρκα στη Ρόμα αν ξεκινήσει από τα 8 εκατ. ευρώ»

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα της ΑΕΚ ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ενώ αναφέρθηκε και στα δεδομένα που επικρατούν στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα.

Τις τελευταίες κινήσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ και αυτές που αναμένεται να προχωρήσουν στη συνέχεια σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Καρντόσο στην Πολωνία θέλει σίγουρα μαζί του τον Ζεράλντες, που θεωρείται δεδομένος, έναν εξτρέμ (Μαρτίνς ή κάποιον άλλο), την εναλλακτική του Κροβίνοβιτς και έναν σέντερ μπακ. Από κει και πέρα θα αποκτηθεί ένας ακόμα φορ. Δεν βιάζεται να τον αποκτήσει γιατί θα ξεκινήσει με τον Λιβάγια. Μέσα από τις προπονήσεις στην Πολωνία θα φανούν οι ανάγκες που θα προκύψουν. Συνηθίζεται στην προετοιμασία να προκύπτουν παίκτες που δεν υπολογίζονται και δίνονται δανεικοί», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Μπάρκα είπε: «Δεν υπάρχει κάτι στην ΑΕΚ, δεν έχει έρθει πρόταση. Είχε γίνει μια συζήτηση, όταν γίνονταν οι συζητήσεις για τον Πόνσε. Πράγματι, τον έχει στη λίστα της, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάει παραπάνω. Ακούγεται πως έχει κάνει προτάσεις στην Μπέτις και στην Μπαρτσελόνα για τερματοφύλακα. Αν ξεκινήσει από τα 8 εκατ. όπως λέγεται, θεωρώ πολύ πιθανό να κλείσει η συμφωνία για τον Μπάρκα»

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x