Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θέλει νίκη η ΑΕΚ στη Λιβαδειά για να μην υποθηκεύσει το καλοκαίρι της»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη σημασία του αγώνα της Κυριακής, που θα είναι μάλλον και πρόβα για την ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να υποχρεωθεί να αρχίσει νωρίτερα προετοιμασία αν δεν δείξει τη δέουσα σοβαρότητα στον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Αν η ΑΕΚ δεν νικήσει μπορεί να υποθηκεύσει το καλοκαίρι της παίρνοντας το κακό εισιτήριο για το Europa League, εφόσον κερδίσει ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ ή αν χάσει το Κύπελλο», τόνισε.

Όσο για τη συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είπε: «Δεν το’ χω σίγουρο πως θα παίξει ο Τσιγκρίνσκι στον τελικό, αλλά αν υπολογίζεται να παίξει με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να είναι βασικός στη Λιβαδειά. Αν δεν θεωρηθεί έτοιμος ο Τσιγκρίνσκι, βλέπω έκπληξη με Σβάρνα και όχι τον Τσόσιτς».

Τέλος, για το αν είναι δεδομένη η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο για τη νέα σεζόν, είπε: «Θεωρητικά έχει δοθεί η απάντηση αυτή, αλλά έχω δει πολλά μετά από τελικούς. Αυτή τη στιγμή πάντως δεδομένα η ΑΕΚ δεν ψάχνει για προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x