Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Όταν τρως γκολ στο 5’, όλα τελειώνουν»

Ο Άκης Μάνζτιος χαρακτήρισε «κρύα» τα γκολ που δέχτηκε ο Λεβαδειακός και στάθηκε στις δυσκολίες του ματς, λόγω του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού…

Τα σημεία που παραβιάστηκε η εστία του Λεβαδειακού σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τα αίτια της ήττας από τον Παναθηναϊκό με 3-0, σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Ο 48χρονος προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας αναφέρθηκε παράλληλα στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του στην επανάληψη, ενώ έδειξε να… ανυπομονεί για την ένταξη των Στανόγεβιτς και Βίντεκερ στην ομάδα, προκειμένου να την βελτιώσουν…

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι θα ήταν δύσκολο το ματς, με έναν Παναθηναϊκό σε καλή κατάσταση, με ενθουσιασμό, που βγάζει δύναμη... Σε τέτοια παιχνίδια, όταν τρως γκολ στο 5΄όλα τελειώνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τις φάσεις. Θέλω να πω δύο πράγματα. Καταρχήν, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες, δεν είχαμε τη “φρεσκάδα” και τη δύναμη να κοντράρουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, ότι αυτό είναι το δεύτερο ματς που δεχόμαστε με δύο φάσεις, δυο γκολ. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε», είπε αρχικά ο Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια απάντησε:

Για το αν αυτό το ματς πάει πίσω τον Λεβαδειακό, ή είναι μια ήττα εντός προγράμματος: «Δεν υπάρχει το εντός προγράμματος… Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Το είπα και την προηγούμενη αγωνιστική ότι θα πρέπει να παίρνουμε κάτι σε κάθε ματς. Είναι ένα παιχνίδι μάθημα για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 5’, το 45’ και το 93’ είναι “κρύα” γκολ και είναι δύσκολο να το γυρίσεις με μια “μεγάλη” ομάδα».

Για το πως θα βγάλει η ομάδα του το επιθετικό ποδόσφαιρο που δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι θέλει: «Και με τη δουλειά αλλά και με τους παίκτες που περιμένουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο. Εχουμε δυο παίκτες εκτός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά μην ξεχνάμε ότι παίξαμε τα τρία από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας με μεγάλους αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x