Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Είμαι στοχοποιημένος από την κυβέρνηση-Σφιχταγκάλιασμα Μελισσανίδη και Κόκκαλη»

Απαντήσεις στα ερωτήματα που «καίνε» το τελευταίο διάστημα, έδωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαβάστε τι είπε για Κόκκαλη, Μελισσανίδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σε όλα τα ερωτήματα που «καίνε» το τελευταίο διάστημα τόσο τον ίδιο, όσο και τον Ολυμπιακό, απάντησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real», ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τις περιπέτειες του με τη δικαιοσύνη, έκανε λόγο για στοχοποίηση από την κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Πέτρο Κόκκαλη, αλλά και στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μάλιστα, γυρνώντας πίσω τον χρόνο, στην εποχή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, κατηγόρησε τη διοίκηση Κόκκαλη για την κατάσταση στην οποία είχαν αφήσει τον σύλλογο σε οικονομικό επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε αποτυχημένο τον Πέτρο Κόκκαλη τόσο στις επιχειρήσεις του πατέρα του, όσο και στην ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε εδώ τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Παππάς είχε ζητήσει να χρηματοδοτήσω τον Καλογρίτσα»

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Βαγγέλη Μαρινάκη

Για τις κατηγορίες εναντίον του:

Απαντώντας στο ερώτημα για τις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει, έκανε λόγο για στοιχοποίηση από την κυβέρνηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εναντίον του πρωθυπουργού.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να μην έχει αντιληφθεί ότι είμαι προσωπικά στοχοποιημένος από την κυβέρνηση. Μέχρι σήμερα όλες οι κατηγορίες έχουν καταρρεύσει. Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι, τη μαύρη προπαγάνδα και το ψέμα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δικαιωθεί και δεν μπορεί να λέει κάθε μέρα ότι δεν είναι ελέφαντας»

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω ανθρώπους που παίζουν καθημερινά ρόλο σε τέτοιες σκευωρίες. Έχουν τελειώσει έρευνες και το όνομά μου δεν υπάρχει πουθενά. Όλο αυτό καταρρέει. Δεν με απασχολεί, δεν με αγγίζει. Θα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον, τη δουλειά μου»

«Έχω προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρώπινων δικαιωμάτων εναντίων των κυρίων Τσίπρα, Κοντονή, Τζανακόπουλου και Καμμένου. Αναμένουμε τις αποφάσεις. Αν αυτή η κυβέρνηση μείνει ως τον Οκτώβριο, ίσως για πρώτη φορά θα βγει καταδικαστική απόφαση για εν ενεργεία πρωθυπουργό»

Για τη σχέση Μελισσανίδη-Κόκκαλη:

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στη σχέση των Μελισσανίδη και Σωκράτη Κόκκαλη, κάνοντας λόγο για... σφιχταγκάλιασμα των δύο ανδρών.

«Μέσω της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και του ΟΠΑΠ, αλλά και της Αγιάς Σοφιάς. Είναι γνωστή η παραχώρηση του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ. Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και το πληρώσαμε. Για κάποιους ανθρώπους το χρήμα και το συμφέρον είναι βασιλιάς».

«Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά. Υπάρχει, επίσης, και σφιχταγκάλιασμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη».

Για τον Πέτρο Κόκκαλη και τη μεταξύ τους κόντρα:

Όσον αφορά τον Πέτρο Κόκκαλη και την κόντρα που έχει προκύψει, ανέφερε πως είχε αποτύχει τόσο στις επιχειρήσεις του πατέρα του, όσο και στον Ολυμπιακό.

«Δεν μου έκανε εντύπωση η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μίλησα ποτέ για την καμμένη γη που παραλάβαμε. Ήταν χειρότερη η κατάσταση από την ΑΕΚ που έπεσε στη Γ' εθνική και του Παναθηναϊκού μετά την πολυμμετοχικότητα».

«Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του καθώς και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε χρέη. Δεν έχω να του πω κάτι».

Για την κατάσταση που παρέλαβε στον Ολυμπιακό από τον Σωκράτη Κόκκαλη:

Φυσικά, δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην εποχή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο σύλλογος ήταν σε αδιέξοδο και είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα.

«Ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ήταν διατεθειμένος να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Με το καλημέρα έβαλε 60 εκατομμύρια ευρώ, την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα με όλα τα συστήματα απέναντί μας. Σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός ήταν παντοδύναμος και προερχόταν από το νταμπλ».

«Χωρίς διακανονισμούς και χωρίς καθυστέρηση πληρώνουμε όσα πρέπει ως ΠΑΕ στο ελληνικό δημόσιο, χωρίς εγώ να έχω καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο. Παραλάβαμε έναν Ολυμπιακό με τεράστια οικονομικά ρήγματα και τις δομές του υπό διάλυση».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Πέρυσι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Σχεδόν από το μηδέν. Φέτος είχαμε ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίξαμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο».

«Θέλω να επικεντρωθώ στο μέλλον. Του χρόνου θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει. Την απάντηση έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού που το «Καραϊσκάκης» ήταν πάντα γεμάτο. Κι ας είχε χαθεί το πρωτάθλημα. Αυτό με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πρέπει να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό ψηλότερα».

«Δεν θα πω για διαιτησίες, την τύχη μας και άλλους παράγοντες. Κερδίσαμε επτά σερί πρωταθλήματα, είχαμε τεράστιες επιτυχίες στην Ευρώπη, φτάσαμε στην υψηλότερη θέση στην Ευρώπη. Το 2017-18 είχαμε κακή χρονιά».

Για το μπάσκετ του Ολυμπιακού:

«Το ξεκαθάρισα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτες είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και θα παραμείνουν. Έχουν ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα, έχουν φέρει δύο ευρωπαϊκά, αγαπούν τον Ολυμπιακό, τους στηρίζω και είμαι δίπλα τους. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός, Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Είμαστε εγγυητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x