Ισπανία

Μέσι: «Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και πέρυσι, θα παλέψουμε για όλα» (video)

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα μίλησε στους οπαδούς, λίγο πριν το φιλικό με την Άρσεναλ, θέτοντας τους στόχους της νέας σεζόν και σχολιάζοντας την πικρία που άφησε το φινάλε της περσινής.

Λίγο πριν το ετήσιο φιλικό «Trofeo Gamper» στο ν«Καμπ Νου», στο οποίο παρουσιάζεται η Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, φέτος κόντρα στην Άρσεναλ, ο αρχηγός, Λιονέλ Μέσι, πήρε το μικρόφωνο, όπως κάνει πάντα, για να θέσει τους στόχους της χρονιάς που ακολουθεί. Ένα χρόνο μετά τα λόγια του για την «όμορφη και επιθυμητή» κούπα του Champions League, ο Αργεντινός σταρ τόνισε ότι η Μπάρτσα θα τα δώσει όλα για μια ακόμα φορά.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να πω κάτι σήμερα μετά την περασμένη σεζόν. Δεν μετανιώνω τίποτα. Επαναλαμβάνω το ίδιο που είπα την περασμένη σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, σε αυτούς τους παίκτες και σε αυτό το προπονητικό τιμ και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μαζί θα παλέψουμε για τα πάντα. Η περασμένη σεζόν τελείωσε με πικρία, αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Το όγδοο πρωτάθλημα σε 11 χρόνια! Αυτό σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν υπέροχο. Αυτή η ομάδα αγωνίζεται πάντα για τα πάντα. Αυτό η χρονιά θα είναι διαφορετική. Έχουμε νέες φιλοδοξίες και ελπίζω να είστε μαζί μας με τον ίδιο τρόπο. Visca Barc, visca Catalunya!», ήταν τα λόγια του εμβληματικού αρχηγού των «μπλαουγκράνα», που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, αφού μόλις σήμερα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x