Stoiximan Super League

Ντεντάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Σε καλό δρόμο ο Βόλος»

Ο 24χρονος αμυντικός του Βόλου είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

Ικανοποιημένος από την πορεία του Βόλου στην Super League δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ αναφέρθηκε και στο δέσιμο που αρχίζει να αποκτά η ομάδα του με το τοπικό κοινό.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Ντεντάκης μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-την απόφασή του να πάει από την Κρήτη στον Βόλο: «Από την πρώτη στιγμή μού είχαν πει οι άνθρωποι της ομάδας πως στόχος είναι η άνοδος στην Super League το συντομότερο. Πήρα το ρίσκο και μου βγήκε. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω και είναι μια δικαίωση που επέστρεψα στην μεγάλη κατηγορία, ανταμείφθηκαν οι κόποι μου».

-την προσαρμογή του στον Βόλο: «Η Κρήτη είναι παράδεισος, αλλά και ο Βόλος είναι πάρα πολύ όμορφη πόλη. Έχει πολλά κοινά με τα Χανιά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη».

-την πορεία του Βόλου: «Η ομάδα άρχισε πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά πληρώσαμε την απειρία μας και δεν διαχειριστήκαμε καλά κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα. Όταν είσαι νεοφώτιστος έχεις να μάθεις πολλά. Το στοίχημα της ομάδας είναι να αποκτήσει χημεία, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε έναν κορμό. Θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε».

-το κλίμα στο γήπεδο του Βόλου: «Σταδιακά αλλάζει η στάση του κόσμου απέναντι στην ομάδα. Έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο και αρχίζουν να αγαπούν την ομάδα. Δεν είναι εύκολο, γιατί μιλάμε για μια ομάδα δύο ετών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x