Ελλάδα

Παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο στην Καισαριανή

Με σταθερά και μεθοδικά βήματα, οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, μετουσιώνουν σε πράξεις το όνειρό τους για το ποδόσφαιρο της Καισαριανής.

Συνεχίζονται οι δράσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα, που το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα προβάλλοντας την δική τους ξεχωριστή πρόταση για την Καισαριανή, αλλά και το άθλημα γενικότερα.

Στην τελευταία τους συνάντηση-συγκέντρωση οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα συζήτησαν εκτενώς για την ανασυγκρότηση της ομάδας των παλαιμάχων και την βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας.
Η επομένη συνάντησή τους ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στο γήπεδο της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και θα εκλεγεί η συντονιστική επιτροπή της ομάδας.

Στις ομιλίες τους αρκετοί παλαίμαχοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να εγγραφούν όλοι ως μέλη του Γ.Α.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (υπέγραψαν την σχετική αίτηση οι παριστάμενοι) για να συμβάλλουν με το παράδειγμα τους στην επανασύνδεση των Καισαριανιωτών με την 92χρονη ομάδα τους και να πάρουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου.

Παρέστησαν στην συνάντηση ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμελος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Άννα Παραγιού και Χρήστος Βοσκοπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους παλαιμάχους για τις πρωτοβουλίες τους και επανέλαβαν την στήριξή τους.

1. Στην προσπάθεια εκδημοκρατισμού και αναγέννησης του Εθνικού Αστέρα , με όλη την κοινωνία της Καισαριανής ,υπογράφοντας και οι ίδιοι τις σχετικές αιτήσεις.

2. Στην καταγραφή και ανάδειξη της 92χρονης ιστορίας του Εθνικού Αστέρα και γενικότερα του Καισαριανιώτικου ποδοσφαίρου. Ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή από παλαιμάχους και στελέχη του δήμου, που επεξεργάζονται φωτογραφίες και δημοσιεύματα τα οποία θα εκτεθούν σε αίθουσα του δήμου από 18 έως 29 Μαρτίου.

3. Στη ίδρυση του Μουσείου ποδοσφαίρου της Καισαριανής, σε αίθουσα του γηπέδου Μιχάλης Κρητικοπουλος.

4. Στην επανίδρυση της ομάδας των παλαιμάχων του Αστέρα και γενικότερα της Καισαριανής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x