Stoiximan Super League

Πάνοπλος και με τον κόσμο του στη Λιβαδειά

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ολοκληρώνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με έξι επιπλέον ποδοσφαιριστές σε σχέση με την ομάδα που είχε στη διάθεσή του πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος δουλεύει αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει εκ νέου τους Χασάν, Χριστοδουλόπουλος, Μεριά και Ναουέλ, ενώ αποκτήθηκαν οι Μασούρας και Σολδάνο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν για πρώτη φορά πλήρεις κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο αντιμετωπίζουν αύριο εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη σημερινή – τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία αναμένεται να παίξει με 3-4 αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Υποψήφιοι είναι οι Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης οι Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Μπουχαλάκης και Νάτχο.

Σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους στη θύρα 4 του γηπέδου της Λιβαδειάς και αναμένεται το ίδιο να συμβεί και στη θύρα 5 (με κόστος τα 20 ευρώ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x