Euro 2024

Αναστασιάδης: «Μάλλον οι Αρμένιοι είναι καλύτεροι άνθρωποι και τους τα δίνει ο Θεός...»

Παρά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από την Εθνική μετά τη νέα ήττα από την Αρμενία, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ότι η ομάδα αποδεικνύει ότι μπορεί να πάρει παντού θετικά αποτελέσματα.

Πεπεισμένος ότι η Εθνική αποδεικνύει με την απόδοσή της ότι μπορεί να πάρει παντού θετικά αποτελέσματα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε λόγο για άλλους 18 βαθμούς που είναι προς διεκδίκηση και για «αυτοκτονία», προσθέτοντας ότι η ομάδα αδικεί τον εαυτό της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτοκτονήσαμε, κάναμε τρομερά λάθη. Μείναμε πίσω στο σκορ, χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε σήμερα.

Δεν είναι θέμα νοοτροπίας. Τα δύο πρώτα γκολ που δώσαμε είναι δικά μας. Χάσαμε ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν μπήκαν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι πικρό το αποτέλεσμα. Ήταν ευκαιρία για τα παιδιά να νικήσουν και να πάνε διακοπές να ηρεμήσουν. Δεν θα το παρατήσουμε, έχουμε ακόμα 18 πόντους να διεκδικήσουμε.

Δεν το αφήνουμε. Μπορούμε να διεκδικήσουμε παντού αποτέλεσμα, το βλέπετε κι εσείς αυτό... Αδικήσαμε τους εαυτούς μας», είπε στην κάμερα του Open.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της Cosmote Tv, τονίζοντας ότι μάλλον οι Αρμένιοι είναι... καλύτεροι άνθρωποι και τους τα δίνει ο Θεός.



«Αυτό το 15λεπτο μας συνοδεύει συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα αντέχει, και προσπαθεί να αντεπεξέλθει από τις δυσκολίες. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ και αντιθέτως δεχόμαστε. Πικρή μέρα για εμάς, είμαστε στεναχωρημένοι για το άσχημο αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε σε δικαιολογίες.

Ήθελα τα παιδιά να πάνε χαρούμενα διακοπές. Αυτό το κακό 15λεπτο, μας στοιχειώνει. Είχαμε και τους τραυματισμούς. Είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάει σε μια θέση που δεν μας ταιριάζει.

Μάλλον είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει ο Θεός. Έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε βαθμούς και δεν θα τους αφήσουμε. Εγώ ελπίζω και πιστεύω πως θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Μακάρι να γυρίσει. Στεναχωριέμαι για αυτά τα παιδιά, και δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνα. Το θέμα είναι πως και αισιοδοξία υπάρχει, και δυνατότητες υπάρχουν. Γίνονται τραγελαφικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ελπίζω να γυρίσει το κουμπί. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω με τα παιδιά είναι τους δίνω αυτά που θέλουν μέσα στο γήπεδο. Όπως είπα είναι το κακό φεγγάρι. Μας δοκιμάζει ο Θεός. Τρεις λάθος επιλογές. Τρεις λάθος εκτιμήσεις έγιναν γκολ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να σταθεί σε αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x