Stoiximan Super League

Ψάχνει ρεβάνς η Ξάνθη, «καίγεται» για τη νίκη ο Πανιώνιος

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το σημερινό παιχνίδι Ξάνθη-Πανιώνιος παρουσιάζει η ιστοσελίδα της Super League.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Ξάνθη-Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Μπορεί να έμεινε για τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, ωστόσο ο βαθμός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν θεωρείται αποτυχία για την Ξάνθη. Η ομάδα που έκανε πέντε νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια της και εντυπωσίασε, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μάλιστα μαζί με το παιχνίδι κυπέλλου στη Λάρισα έχει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί στην Ξάνθη με την βαθμολογική πίεση να μεγαλώνει, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη με τον Άρη και παραμένει με αρνητική βαθμολογία. Ο Πανιώνιος δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Εκτός έδρας ο Πανιώνιος έχει τρεις ήττες και την ισοπαλία που πήρε στη Λαμία στο 90’. Από τον περασμένο Νοέμβριο που νίκησε στην Ξάνθη, έχει μόλις άλλη μια νίκη εκτός έδρας, τον Απρίλιο στη Λιβαδειά. Συνολικά μετά τη νίκη στην Ξάνθη έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες.

Ο Πανιώνιος νίκησε και στα δύο περσινά παιχνίδια την Ξάνθη με 1-0, με αποτέλεσμα να μην έχει ήττα από την ακριτική ομάδα στα τρία τελευταία, ενώ δεν έχει δεχτεί και γκολ. Στα τελευταία επτά ο Πανιώνιος έχει πέντε νίκες και η Ξάνθη μια.

Αντίθετα από το 2010 ως το 2015 η Ξάνθη ήταν αήττητη για 11 παιχνίδια από τον Πανιώνιο, με πέντε νίκες σε αυτά, ενώ έξι είχαν έλθει ισόπαλα.

Στα οκτώ τελευταία ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανιώνιο σκοράρει το πολύ η μία ομάδα. Από την περίοδο 2014-15, όταν έφεραν δύο ισοπαλίες 1-1, έχουν να πετύχουν και οι δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι.
Ο Πανιώνιος έχει κάνει δύο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην Ξάνθη, αλλά είναι οι μοναδικές δύο στις εννέα τελευταίες επισκέψεις.


Η ιστορία
Νίκες Ξάνθης: 23

Ισοπαλίες: 16
Νίκες Πανιωνίου: 17

Με γηπεδούχο την Ξάνθη
Νίκες Ξάνθης: 16

Ισοπαλίες: 6
Νίκες Πανιωνίου: 6


Πέρσι
10.11.2018: Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1
(36’ σουτ Μασούρας. Στο 77’ 2η κίτρινη Ντινίς Αλμέιδα της Ξάνθης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x