Champions League

Σαλίμοφ: «Άριστη αυτοσυγκέντρωση από τον Ολυμπιακό, είχαν αναλύσει τα πάντα»

Ο πρώην τεχνικός της Κράσνονταρ, Ιγκόρ Σαλίμοφ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό αλλά και με... καυστικά για την ρωσική ομάδα.

Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό αλλά και με... καυστικά για την ρωσική ομάδα μίλησε ο πρώην προπονητής της Κράσνονταρ, Ιγκόρ Σαλίμοφ μετά την χθεσινλη τεσσάρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Κράσνονταρ Ιγκόρ Σαλίμοφ:

«Είναι παράξενο για μένα όλο αυτό που είδα από πλευράς Κράσνονταρ. Μου είναι δύσκολο να το κατανοήσω. Διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είδαμε την εικόνα που είχαμε συνηθίσει από την ομάδα.

Η απόσταση μεταξύ των γραμμών ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν με μία ή δύο επαφές στην μπάλα. Όταν οι μέσοι χρειάζεται να αλλάξουν πέντε-έξι μπαλιές το παιχνίδι γίνεται πολύ αργό.

Νομίζω πως η Πόρτο μετά το πρώτο παιχνίδι υποτίμησε την Κράσνονταρ και εν τέλει αποκλείστηκε. Ο Ολυμπιακός ανέλυσε τα πάντα, παρακολούθησε τον τρόπο παιχνιδιού της Κράσνονταρ και είχε άριστη αυτοσυγκέντρωση.

Η Κράσνονταρ μπορεί να σκοράρει στη ρεβάνς, αλλά να αποκλειστεί. Τα λάθη έφεραν τα εις βάρος της γκολ. Ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Μπεργκ, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x