Stoiximan Super League

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο… μισός Παναθηναϊκός!

Ινσούα και Κουρμπέλης πήγαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά το ματς με τον ΠΑΣ όπου επιβεβαιώθηκε ότι έχουν υποστεί κάταγμα, σε ζυγωματικό και μύτη αντίστοιχα. Θλάση στο δικέφαλο ο Κουλιμπαλί!

Δεν ήταν έφτανε η ήττα από τον ΠΑΣ για τον Παναθηναϊκό, με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» ήρθαν και τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του, με τους δύο μάλιστα να επισκέπτονται μετά το παιχνίδι το νοσοκομείο των Ιωαννίνων αλλά να επιστρέφουν αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου μένει η «πράσινη» αποστολή, να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα…

Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι έχουν υποστεί αμφότεροι κάταγμα. Ο μεν Αργεντινός αμυντικός του Παναθηναϊκού στο ζυγωματικό, μετά την… ατιμώρητη αγκωνιά του Σκόνδρα, ο οποίος πάντως τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του εκφράσει τη λύπη του. Ο δε αρχηγός του «τριφυλλιού» στη μύτη από την σύγκρουσή του με τον Κάστρο!

Παράλληλα, θλάση στον δικέφαλο έχει υποστεί και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που ήταν και η πρώτη χρονικά απώλεια του Παναθηναϊκού μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x