Stoiximan Super League

Τεστ Ατρόμητος-ΑΕΚ για… λίγους και με Μπογέ

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ σε φιλικό στο Περιστέρι, που δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και στο οποίο αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μπογέ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ένωση.

Δυνατό φιλικό στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20:00 (ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) σε φιλική αναμέτρηση, που προσφέρεται για περισσότερα και πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα του Κάναντι, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπρεστ στις 20:45 για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

O Κυριάκος Κιβρακίδης θα απουσιάσει, ώστε να προφυλαχθεί εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης, καθώς ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από ένα διάστρεμμα. Στην αποστολή δεν θα βρεθούν και οι τερματοφύλακες Θεοδωράκης και Μανδάς για τους «μπλε».

Στην αντίπερα όχθη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πρώτο εν Ελλάδι (όπως και για τον Ατρόμητο) τεστ της Ένωσης, θα χρησιμοποιήσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό παίκτες της περυσινής ομάδας. Ωστόσο, όσοι βρεθούν στο Περιστερί, αναμένεται να πάρουν γεύση και από τον Λούκας Μπογέ, που αποκτήθηκε πρόσφατα ως δανεικός από την Τορίνο.

Έως τώρα, δεν υπάρχει συμφωνία για τηλεοπτική κάλυψη της φιλικής αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x