Ελλάδα

Το sport-fm.gr στο «Real Madrid Foundation Clinics» στην Καλαμάτα! (pics)

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το «Real Madrid Foundation Clinics» στην Καλαμάτα είχε το sport-fm.gr, το οποίο συνομίλησε με τον Έλληνα εκπρόσωπο των σεμιναρίων στη χώρα μας.

Με τους προπονητές των Ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γκόμεθ Καρέρο και Εντουάρντο Ντίαθ Κρέσπο, ολοκληρώνεται και στην πόλη της Καλαμάτας το «Real Madrid Foundation Clinics», το οποίο ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου και είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.

Ο δημιουργός αυτής της όμορφης ιδέας, κύριος Γιώτης Παναγιώτου, μίλησε στο sport-fm.gr για το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ταξίδι υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της «βασίλισσας της Ευρώπης». Μαζί του υπεύθυνος σε όλες τις διοργανώσεις είναι και ο κύριος Παναγιώτης Καλόμαλος.

66

«Η αρχή έγινε στην Ελλάδα, τον Δεκέμβριο του 2018 και φέτος έγινε Πανελλήνια. Καταφέραμε να πάμε και στην Κύπρο. Συνεχίσαμε με την Κέρκυρα, την Καλαμάτα και θα προχωρήσουμε με την Ξάνθη και την Σαντορίνη τον Οκτώβριο, στο "Santorini Experience"», υπογράμμισε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο κύριος Παναγιώτου τόνισε πως εκείνο που επιδιώκει είναι να γίνει θεσμός και να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου: «Μέχρι τώρα έχουμε δει πολύ καλή προσέλευση παιδιών και το σημαντικό είναι ότι το ευχαριστιούνται και οι γονείς και τα παιδιά».

Επιπλέον, ανέφερε ότι τα παιδιά που συμμετέχουν στο Real Madrid Foundation Clinics, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ και στο τουρνουά του Απριλίου, όπου αγωνίζονται όλα τα «Clinics» μεταξύ τους.

Στόχος για τον Σέρχιο Γκόμεθ είναι πάνω από όλα η διασκέδαση και ο αλληλοσεβασμός που θα αποκτήσουν τα παιδιά. Τόνισε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται με το μυαλό.

Ο 27χρονος βοηθός του Ραούλ, Εντουάρντο Ντίαθ Κρέσπο, είναι κατά του αυτοματοποιημένου ποδοσφαίρου και ότι σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα του κάθε παίκτη. Τέλος δήλωσε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στους δρόμους και όχι στις οθόνες!

11
22
33
44
55



Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x