EUROLEAGUE

Αγώνα δρόμου για το ματς με τη Χίμκι ο Τζαμέλ ΜακΛίν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις πέντε λεπτά έπαιξε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Τζαμέλ ΜακΛίν, που τραυματίστηκε στη μέση και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης (18/1) με τη Χίμκι. Ταξιδεύει στη Ρωσία ο σέντερ του Ολυμπιακού...

Δύσκολο βράδυ το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου για τον Τζαμέλ ΜακΛίν. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού έκανε τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, σκόραρε 12 πόντους με 4/5 δίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε τρία ριμπάουντ και συγκέντρωσε 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, όμως αποχώρησε νωρίς-νωρίς, μόλις στο 11' με έντονες ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Αρτσιόμ Παραχούσκι, ο σέντερ των Ισραηλινών, τραυμάτισε τον ΜακΛίν στα τέλη της πρώτης περιόδου και μόλις εκείνος κάρφωσε στην έναρξη της δεύτερης ζήτησε αλλαγή για να τον τραβήξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο και στη συνέχεια να τον δει να πηγαίνει στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Το ιατρικό team τον κράτησε εκεί, ουσιαστικά τον προφύλαξε και πλέον ο Αμερικανός ψηλός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης με τη Χίμκι στη Μόσχα.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν υπέστη μυϊκό σπασμό και όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στη Μόσχα, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Χίμκι είναι αμφίβολη. Για αυτό τον λόγο ο Βασίλης Τολιόπουλος θα ταξιδέψει στη Μόσχα με την "ερυθρόλευκη" αποστολή, η οποία θα αποτελείται από 13 παίκτες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ