ΠΟΛΟ

Βήμα τίτλου για τον Ολυμπιακό, 8-3 τη Βουλιαγμένη

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 8-3 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι άμυνες των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 8-3 επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού πλέον χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να φτάσει στο έκτο διαδοχικό του πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι στο δεύτερο οκτάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ για να πετύχει το πρώτο της τέρμα στο ματς η Βουλιαγμένη χρειάστηκε 16.40!

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός παρά το χαμηλό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω (2/7, ενώ ο ΝΟΒ είχε 2/8) βρήκε λύσεις κυρίως με σουτ από την περιφέρεια, ενώ εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλα τα λάθη που έκαναν οι γηπεδούχοι στην άμυνα σκοράρωντας στην κόντρα. Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γενηδουνιάς, Γούνας και Ομπράντοβιτς που πέτυχαν από δύο τέρματα.

Ο επόμενος τελικός είναι το ερχόμενο Σάββατο (26/5) στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Θυμηθείτε το LIVE του τελικού.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-8

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Ν. Κουρούβανης, Ξανθόπουλος

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ