ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ κρυφοκοιτάζει Κορδέρο

Ο Χιμένεθ κρυφοκοιτάζει Κορδέρο
Άνχελ Κορδέρο INTIME SPORTS

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν της Σαραγόσα, Μανόλο Χιμένεθ, παρακολουθεί την εξέλιξη του Κορδέρο. Ποιες είναι οι σκέψεις του για τον Ισπανό άσο.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ εκφράζεται πάντοτε με λόγια αγάπης για το πέρασμά του από την Ένωση και όσοι μιλούν μαζί του γνωρίζουν καλά ότι εξακολουθεί να ενημερώνεται για την πορεία της και όποτε μπορεί να παρακολουθεί αγώνες της.

Μάλιστα, περίπου κοντά στα Χριστούγεννα του 2012 είχε ζητήσει από φίλο του στην Ελλάδα λεπτομερή ενημέρωση για την ως σήμερα εικόνα της ΑΕΚ. Σήμερα το ΑΕΚ1924 αποκαλύπτει ότι ένας από τους λόγους που ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί στενά την ΑΕΚ είναι και η παρουσία του συμπατριώτη του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Ο Μανόλο έχει τη συνήθεια να ψάχνει την πορεία όλων των Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε μικρομεσαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ψάχνοντας για ευκαιρίες που δύσκολα μπορεί να βρει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Κορδέρο έχουν ενθουσιάσει τον προπονητή της Σαραγόσα, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε καλή άποψη για το μέσο της ΑΕΚ και είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια όταν η Ένωση προχώρησε στην απόκτησή του.

Το γεγονός ότι η Ένωση βιώνει δύσκολες καταστάσεις και δεν γνωρίζει τι της επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον ίσως προκαλέσουν άμεση επαφή του Χιμένεθ με τον Κορδέρο για τη πιθανότητα συνεργασίας του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα στο ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ