ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλεισμένος ο Κεσέρου λένε οι Ρουμάνοι

Κλεισμένος ο Κεσέρου λένε οι Ρουμάνοι
Κεσερού

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κλαούντιου Κεσέρου σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρουμανία, με τον 26άχρονο επιθετικό να επιλέγει τους ερυθρόλευκους λόγω Τσάμπιονς Λιγκ (video).

Το όνομα του Κεσέρου δεν ακούγεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού από το ξεκίνημα του μήνα γαλλικά και ιταλικά δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στους ερυθρόλευκους.

Αυτή τη φορά όμως στην πατρίδα του προχωρούν την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Κεσέρου αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού απορρίπτοντας ομάδες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος αφορά τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός πως μετά από δέκα χρόνια στην Γαλλία, ο 26άχρονος άσος θέλει μία αλλαγή στην καριέρα του.

Τώρα ποιος είναι ο Κεσέρου; Είπαμε πως έχει κλείσε τα 26 του χρόνια και αγωνίζεται ως στράικερ. Φέτος πραγματοποίησε 32 συμμετοχές με την Ανζέ στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 18 γκολ και βγάζοντας 2 ασίστ.

Θεωρείται γκολτζής και μάλιστα σε φετινό παιχνίδι απέναντι στην Λε Μαν σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του! Στον Ολυμπιακό πάντως μέχρι στιγμής διαψεύδουν όλα τα μεταγραφικά σενάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ