ΛΑΥΡΙΟ

«Επένδυση» με Γκαβασιάδη το Λαύριο

Σε κίνηση με βλέμμα στο μέλλον προχώρησε το Λαύριο, που ανακοίνωσε την Παρασκευή (07/09) την απόκτηση του Γιάννη Γκαβασιάδη. Η σχετική ανακοίνωση: «Νέα κίνηση-επένδυση με Γκαβασιάδη το Λαύριο! Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Λαύριο ‘χτίζοντας’ το μέλλον της ομάδας με την απόκτηση -για 3 χρόνια- του 23χρονου ταλαντούχου Έλληνα παίκτη Γιάννη Γκαβασιάδη! Το...
«Επένδυση» με Γκαβασιάδη το Λαύριο

Σε κίνηση με βλέμμα στο μέλλον προχώρησε το Λαύριο, που ανακοίνωσε την Παρασκευή (07/09) την απόκτηση του Γιάννη Γκαβασιάδη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Νέα κίνηση-επένδυση με Γκαβασιάδη το Λαύριο!

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Λαύριο ‘χτίζοντας’ το μέλλον της ομάδας με την απόκτηση -για 3 χρόνια- του 23χρονου ταλαντούχου Έλληνα παίκτη Γιάννη Γκαβασιάδη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ‘μεταλλωρύχων’ γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1994, έχει ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στη θέση του power forward.

Ο Γιάννης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Τερψιθέα Γλυφάδας (2002-2010), για να ακολουθήσει ο Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης (2010-2015) με τελευταίο του σταθμό τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (2015-2018) όπου έπαιξε για τρία χρόνια και όταν η ομάδα άλλαξε όνομα και έγινε ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου).

Την περσινή σεζόν ο Γκαβασιάδης ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ΕΦΑΟΖ έχοντας 11,6 πόντους σε 30 παιχνίδια.

Η μεγάλη οικογένεια του Λαυρίου καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Μεταγραφές Basket League 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Επένδυση» με Γκαβασιάδη το Λαύριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.