ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Λαμία: Έκπτωση 50% για ΑΕΛ

Ανακοίνωση των «πρασίνων» εν όψει του ματς Κυπέλλου
Παναθηναϊκός-Λαμία: Έκπτωση 50% για ΑΕΛ

Έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα με την ΑΕΛ θα έχουν όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού αγοράσουν “χαρτάκι” του ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου ότι από σήμερα είναι στη διάθεσή τους τα εισιτήρια τόσο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία (Πέμπτη 24/1/2019, 19.30) όσο και για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Κυριακή 27/1/2019, 19:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Ειδικά γι’ αυτό το ζευγάρι αγώνων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει 50% έκπτωση στην ονομαστική τιμή εισιτηρίου του αγώνα πρωταθλήματος για όλους τους φιλάθλους που θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά προκειμένου να ενισχύσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!

Η εξαργύρωση της έκπτωσης από τα εκδοτήρια θα μπορεί να γίνεται στις 24/01 και μόνο. Τις ημέρες που ακολουθούν εάν κάποιος επιθυμεί να εξυπηρετηθεί από την αίθουσα «Κασιμάτη» θα πρέπει να προσκομίζει το εισιτήριο του ή το barcode του εισιτηρίου.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) αποφεύγετε ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύετε τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις πρώτες δύο ημέρες της προπώλησης, ενώ στη συνέχεια συμβάλλετε προαιρετικά το ποσό που εσείς επιλέγετε.

Στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία η γενική είσοδος ορίζεται στα 10€, εξαιρουμένων των θυρών 29 όπου τιμώνται 20 ευρώ (ηλεκτρονικά η τιμή ορίζεται στα 18€) και P1, P2 όπου τιμώνται 40€ (ηλεκτρονικά η τιμή ορίζεται στα 38€)”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Κουρμπέλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός-Λαμία: Έκπτωση 50% για ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.