SUPER LEAGUE 2

Football League: Συγχαρητήρια σε Δόξα Δράμας, φίλους Εργοτέλη και Πλατανιά

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή απένειμε τα εύσημα σε πρωτοβουλίες που ανεβάζουν το επίπεδο του πρωταθλήματος
Football League: Συγχαρητήρια σε Δόξα Δράμας, φίλους Εργοτέλη και Πλατανιά

Η Football League απένειμε τα εύσημα στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και στους οπαδούς των Εργοτέλη και Πλατανιά, σε μία αξιομνημόνευτη κίνηση.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε τα συγχαρητήριά της στην διοίκηση των Δραμινών που φιλοξένησε στο γήπεδο 50 πρόσφυγες στο ματς με την Παναχαϊκή.

Ενώ το ίδιο έπραξε για τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» και των «κόκκινων», που είδαν μαζί το ματς των ομάδων τους, διδάσκοντας αθλητικό ήθος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

«Η διοργανώτρια της Football League χαιρετίζει και επικροτεί την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την πρωτοβουλία της να φιλοξενήσει 50 προσφυγές τόσο στον ξενώνα της όσο και στις εξέδρες στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Εκεί, που ειρηνικά συνυπήρξαν και φίλαθλοι και των δύο ομάδων!

Παράλληλα, με την ευκαιρία, η Ένωση Β’ Εθνικής συγχαίρει και τους φίλους του Εργοτέλη και του Πλατανιά, που στο μεταξύ τους αγώνα είδαν μαζί το 90λεπτο διδάσκοντας αθλητικό ήθος. Αυτά είναι μερικά δείγματα της ποιότητας του πρωταθλήματος της Football League, που αναβαθμίζουν την κατηγορία και κάνουν όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα περήφανη».

Εποχή Αϊβάζογλου στον ΑΟ Τρίκαλα

Hρόδοτος: Έφερε Μοχάμεντ Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Football League: Συγχαρητήρια σε Δόξα Δράμας, φίλους Εργοτέλη και Πλατανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.