FOOTBALL LEAGUE

Ανακοίνωσε Μάκο η Καλλιθέα

Μία πολύ ηχηρή κίνηση από την ομάδα της Καλλιθέας
Ανακοίνωσε Μάκο η Καλλιθέα

Την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου ανακοίνωσε η Καλλιθέα, που προσθέτει έναν πολύ καλό παίκτη στο ρόστερ της που μπορεί να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Πρόκειται φυσικά για μία πολύ ηχηρή προσθήκη ειδικά για την κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, δείχνοντας πως η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει βλέψεις για πολύ ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου.

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι 31 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, αλλά και στην άμυνα ως σέντερ μπακ. Έχει καταγράψει πάνω από 400 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στη Γερμανία και τη Κύπρο, καθώς και στο και το Europa League. Ξεκίνησε από τις υποδομές της Ηλιούπολης και μετά συνέχισε αγωνιζόμενος σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και τελευταίος του σταθμός ήταν τα Τρίκαλα.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ατρόμητο Πειραιά. Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί τον κόσμο της πόλης μας να δώσει το παρόν και ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για την παρακολούθηση της φιλικής αναμέτρησης.

Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι από αύριο, στην αναμέτρηση, θα ξεκινήσει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την περίοδο 2018-2019, με τιμή 50 €. Από την Δευτέρα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν κάρτες διαρκείας, τα πρωινά από το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και τα απογεύματα από τα γραφεία του συλλόγου Πεισιστράτους 5-7.

Χθες το απόγευμα κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο του Παπάγου, ο δικηγόρος και πιστός φίλαθλος της ομάδας μας Κώστας Βασιλάκης, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών. Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Καλλιθέας, καθώς και πολύ φίλαθλοι της ομάδας μας τον «συνόδεψαν» στο τελευταίο αντίο. Η Διοίκηση της Καλλιθέας ως ελάχιστο φόρο τιμής, θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη».

Κόλλησε στο 1-1 με Προοδευτική ο Απόλλων Λάρισας

Από τα Τρίκαλα στον Ιωνικό ο Πατσατζόγλου

Τέλος ο Καβακάς από την Χαλκίδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Μάκο η Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.