ΡΕΘΥΜΝΟ

Φιλική ήττα για το Ρέθυμνο από τη Χαποέλ

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ έμεινε λίγο παραπάνω στην Κρήτη. Για να αντιμετωπίσει (και) το Ρέθυμνο σε ένα δυνατό ματς προετοιμασίας για τους Κρητικούς. Το τελικό 75-69 υπέρ της Χαποέλ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, αφού η ομάδα του Οντετ Κάτας φρόντισε από νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι τους 17...
Φιλική ήττα για το Ρέθυμνο από τη Χαποέλ

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ έμεινε λίγο παραπάνω στην Κρήτη. Για να αντιμετωπίσει (και) το Ρέθυμνο σε ένα δυνατό ματς προετοιμασίας για τους Κρητικούς.

Το τελικό 75-69 υπέρ της Χαποέλ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, αφού η ομάδα του Οντετ Κάτας φρόντισε από νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι τους 17 πόντους (31-14 στο 13’), ενώ ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο +12 (41-29).

Οι παίκτες του Σταύρου Μυκονιάτη κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο μέχρι τους 5 πόντους (72-67, 38’).

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 29-41, 48-59, 69-75.

Ο Κώστας Κουφός ποζάρει με την ελληνική σημαία (pic)

Νοκ άουτ ο Γκος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλική ήττα για το Ρέθυμνο από τη Χαποέλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.