ΠΟΛΟ

Χίος: Ο Ντόσκας αναλαμβάνει προπονητής

Ο πρώην διεθνής θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στην Α1 Ανδρών του πόλο
Χίος: Ο Ντόσκας αναλαμβάνει προπονητής

Ένα δικό της παιδί, με σπουδαία καριέρα ως παίκτης, προσέλαβε η Χίος στην θέση του προπονητή, στην προσπάθεια να μείνει στην Α1 πόλο των ανδρών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση πριν δύο χρόνια και θα αναλάβει την ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

«Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Ανδρών του Ν.Ο. Χίου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Ντόσκας, σπλάχνο του Ν.Ο. Χίου, ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικές διακρίσεις στην ομάδα μας ως παίκτης. Ο Γ. Ντόσκας, προπονούσε μέχρι πρόσφατα την ομάδα των εφήβων και μετά από ομόφωνη απόφαση επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον εξαίρετο προπονητή και ιστορικό παίκτη του Ν.Ο. Χίου κ. Μάκη Μικέδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του. Η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του τον κ. Μ. Μικέδη και καλωσορίζει τον Γ. Ντόσκα», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Ντόσκας έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2005, με την Εθνική ομάδα ως παίκτης, ενώ με τον Ολυμπιακό πήρε 11 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, ενώ είχε και παρουσία σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την εθνική, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Χίος: Παραιτήθηκε ο Μικέδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Ο Ντόσκας αναλαμβάνει προπονητής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.