Ακούγοντας κάποιος το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα και το τραγούδι «If Love Was A Crime» της τραγουδίστριά της Poli Genova που εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στη Eurovision το 2016, μία ομοιότητα την έχουν.

Για το ρεφρέν πάντως, ούτε λόγος περί… κλοπής του τραγουδιού της Βουλγαρικής συμμετοχής του 2016. Άλλωστε , όπως και να ‘χει , η Ελένη Φουρέιρα πήρε το τραγούδι και το… απογείωσε με την εκρηκτική χορογραφία της!

Ακόμα και η Άννα Βίσση , η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο θεσμό, μέσω Instagram , εκθειάζει τη σκηνική παρουσία της Ελένης , κάνοντας μια… πρόβλεψη για το Fuego!

“Είμαι πολύ συγκινημένη που η Κύπρος βρέθηκε τόσο κοντά (στη νίκη ) και έτυχε μεγάλης προσοχής και αγάπης από όλους , χάρη σε αυτό το δυναμικό κορίτσι, την Ελένη Φουρέιρα . To hit του καλοκαιριού είναι το Fuego» έγραψε στο Instagram.

Αναμφίβολα, το απόλυτο φαβορί της φετινής Γιουροβίζιον, ήταν το τραγούδι του Ισραήλ, καθώς τα προγνωστικά , επί τρεις μήνες το έφερναν στην πρώτη θέση. Τώρα, η Ελένη Φουρέιρα, μιλώντας στο People, αποκάλυπτε όλα όσα συνέβαιναν… back stage, με πρωταγωνίστρια τη Νeta.

“Οι περισσότεροι ανταποκριτές στη Λισαβόνα, έκαναν λόγο για μια κοπέλα που είχε ύφος σταρ, από το πρώτο λεπτό, φορούσε κουκούλα για να αποφύγει δηλώσεις και δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική απέναντι στους δημοσιογράφους».

Πηγή: star