Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ο Κούγιας στο κατάστημα του Δούρου στο Βέλο Κορινθίας

 Ο Κούγιας στο κατάστημα του Δούρου στο ...

Κάθως δεν μπόρεσε να τον βρεί στο τηλέφωνο

Ο Αλέξης Κούγιας αφού δεν μπορούσε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο των ορισμών της ΚΕΔ πέρασε από το Βέλο Κορινθίας, όπου διατηρεί κατάστημα για να τον αναζητήσει. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά τα όσα συνέβησαν στις αναμετρήσεις των play off του πρωταθλήματος της Football League θέλησε να έχει επικοινωνία με τον υπεύθυνο των ορισμών των διαιτητών Γιώργο Δούρο.

Την τελευταία εβδομάδα δεν μπόρεσε να τον βρει στο τηλέφωνο, ούτε του επέτρεψαν την είσοδο στο γραφείο του Γιώργου Δούρου στην ΕΠΟ, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στο FL News.
Σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής επέστρεφε από την Πάτρα και πέρασε από το κατάστημα που διατηρεί ο Γιώργος Δούρος στο Βέλο Κορινθίας.

Βρήκε στο χώρο την γυναίκα του υπεύθυνου ορισμών διαιτητών και την κόρη του που του είπαν πως ο ίδιος έλειπε. Ο Αλέξης Κούγιας τους είπε πως «Θα περνάω όποτε μπορώ από εδώ για να δω αν ντρέπεται που με βλέπει» .

Τους είπε πως πρέπει ο Γιώργος Δούρος να αιθάνεται ντροπή για όσα κάνει στην Παναχαϊκή και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής διέψευσε δημοσίευμα που υποστήριζε πως δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και την γυναίκα του Γιώργου Δούρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters