Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπέτυ Μαγγίρα για τον Πατρινό σύζυγό της: Τον γνώρισα από προξενιό! Η “προξενήτρα” ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης!

Η Μπέτυ Μαγγίρα για τον Πατρινό σύζυγό τ...

Τι είπε στην εκπομπή του entertv.gr με τη Μαρία Μπεκατώρου

Η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε “MaZi” με την Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του entertv.gr. Η γνωστή σοουγούμαν κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της Μαρίας και μίλησαν για όλα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη. Μίλησε για την οικογένειά της, της οποίας τα μέλη, όπως είπε, ήταν φωνακλάδες και τσακώνονταν συνέχεια, ενώ θυμήθηκε και χιουμοριστικά περιστατικά από την κηδεία του παππού της, του Πολύκαρπου. “Οι κηδείες αν τις δεις απ’έξω, έχουν και κωμικά στοιχεία. Οι ελληνικές ειδικά…”.

“Η μαμά μου με την πεθερά της όταν ήθελαν να πουν κάτι και να μην το καταλάβουμε εμείς τα παιδιά, μιλούσαν στα τουρκικά. Επειδή ήξεραν… Γι’αυτό κι εγώ τα μίσησα τα τουρκικά… Αλλά τώρα μετανιώνω που δεν έμαθα γιατί θα έκανα καριέρα!” είπε με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει.

Όταν αποφάσισε να φύγει από την Ξάνθη ήθελε να κάνει μόντελινγκ, όπως παραδέχτηκε και όταν ήταν παιδί πόζαρε, φορώντας τα ρούχα που έραβε η μητέρα της που ήταν μοδίστρα και είπε πως ήταν πολύ αστεία, καθώς πόζαρε ως μεγάλη και όχι ως παιδί.

Ανέφερε ότι έχει κάνει περίπου 20 διαφημίσεις, όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα. “Τον πρώτο καιρό απογοητεύτηκα, γιατί πήγαινα σε όλα τα κάστινγκ, με ένα book τίποτα. Για 5-6 μήνες πήγαινα καθημερινά σε κάστινγκ με το παπί, ντυμένη, βαμμένη… Προσπαθούσα να τους κερδίζω με την προσωπικότητά μου, γιατί οι άλλες κοπέλες είχαν φοβερό book…”.

Όπως είπε, όλα την πήγαιναν προς την τηλεόραση. Η πρώτη της δουλειά ήταν το “Remote control” με τον Πέτρο Φιλιππίδη. “Ως τότε δεν είχα σκεφτεί καν την τηλεόραση, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου. Δεν είχα καταλάβει τότε ότι αυτό ήθελα να κάνω. Στην πορεία ξεκίνησα να γουστάρω και να αγαπώ την τηλεόραση” είπε. Μίλησε, δε και για την πιο σημαντική στιγμή της στην τηλεόραση, που ήταν η παρουσίαση της Eurovision.

“Με τη Ματθίλδη παίζαμε μαζί από πολύ μικρές. Δέναμε και θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί”ανέφερε, ενώ μίλησε για την σχέση και την συνεργασία της με την αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα.“Η Ματθίλδη είχε πλακωθεί με άλλους για μένα όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα… Μιλάμε για ξύλο. Πολύ γέλιο…”.

“Νυφικό δεν είχα τρέλα να βάλω γιατί είχα φορέσει πάρα πολλά. Είχε η μάνα μου οίκο νυφικών στην Ξάνθη και έχω βάλει και έχω… σιδερώσει πολλά νυφικά! Δεν είχα τέτοιο νταλκά και καημό. Ήμουν, όμως, πάντα των σχέσεων” παραδέχτηκε και συμπλήρωσε “Δεν είχα πολλές μεγάλες σχέσεις. Μέχρι ένα σημείο της ζωής μου είχα και λάθος κριτήρια, “επέλεγα” σύντροφο πριν τον γνωρίσω ουσιαστικά. Μετά από ένα διάστημα, όμως, είχα μεγάλες σχέσεις. Ήμουν της οικογένειας”.

“Άλλα πράγματα πουλάνε, οι χωρισμοί, οι σχέσεις, οι γκόμενοι… Δεν με νοιάζει, δεν θα το έκανα ποτέ για να πουλήσω… Αλλά αρέσουν στον κόσμο όλα αυτά. Πιστεύω ότι για τον κόσμο είμαι λίγο βαρετή, που είμαι με τον ίδιο άντρα, που είμαι ερωτευμένη, τι ωραία” είπε.

Ενώ όσον αφορά το πως γνώρισε τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, απάντησε “Από προξενιό! Μου τον σύστησε ο Βλοντάκης. Με είχε δει σε ένα περιοδικό ο Δημήτρης και εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Αντώνη και μας γνώρισε εκείνος έναν χρόνο μετά. Τότε ήμουνα σε σχέση και περίμενε η… “προξενήτρα” να χωρίσω και μετά μας γνώρισε…”.

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της, αλλά και τη σχέση τους. Είπε, δε, ότι την “πέφτουν” πολύ στον άντρα της. “Την “πέφτουν” οι γυναίκες στον παντρεμένο, στον άντρα μου! Στα facebook του την “πέφτουν”, του λένε “Όταν χωρίσεις, εγώ θα είμαι εδώ”… Όχι άμα, όταν! Μα είναι γυναίκες αυτές, πες μου; Πως να το αντιμετωπίσω εγώ αυτό;”. Όπως είπε, είναι με τον σύζυγό της 10 χρόνια και παντρεύτηκαν στον έβδομο χρόνο της σχέσης τους, με πολιτικό γάμο, όταν ήταν έγκυος. “Το θέλαμε, δεν ήταν εντελώς τυχαίο. Το είχαμε αφήσει να συμβεί“. Μίλησε, δε και για την κορούλα της, την Ανδριάνα, η οποία μοιάζει, όπως είπε, πολύ στον πατέρα της και την γιαγιά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight