Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εντολή εργασιών σε σχολεία από Αιγείρα μέχρι Καμάρες...κατόπιν αυτοψιών!

Εντολή εργασιών σε σχολεία από Αιγείρα μ...

Μπαίνουν συνεργεία σε Γυμνάσια και Λύκεια εκτός Αιγίου μετά την επίσκεψη του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε.

Στην άμεση εκτέλεση αναγκαίων εργασιών, που αφορούν στην ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων Γυμνασίων και Λυκείων της Αιγιάλειας - εκτός της πόλεως του Αιγίου- καθώς και τεχνολογικού εξοπλισμού, προχωρά η "Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου Αιγιάλειας, μετά από τις διαδοχικές  επισκέψεις που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης,ο Πρόεδρός της Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με έμφαση στην καλαισθησία των χώρων μάθησης και την τεχνολογική υποστήριξη των μονάδων, η "Σχολική Επιτροπή" προχωρά σε ανακαίνιση αιθουσών, χώρου άθλησης αλλά και της περίφραξης στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αιγείρας,ενώ θα εξεταστούν και στεγανοποιήσεις του κτιρίου των Καθηγητών και η προμήθεια Η/Υ, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο Πρόεδρος της "Σ.Ε" σε συνάντησή του με τους Διευθυντές των Σχολείων, αντίστοιχα, Ανδρέα Διαμαντόπουλο και Γιάννη Σταθακόπουλο.

Στο Γυμνάσιο Ακράτας, οι παρεμβάσεις θα είναι προσεκτικές λόγω της παλαιότητας του νεοκλασικού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.Ιδιαίτερη βαρύτητα - όπως συζητήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου Ανδριανή Στεφανοπούλου, θα δοθεί στην πρόσοψη, στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, στο χώρο άθλησης και σε αίθουσες υπάρχουσες αλλά και νεοδιαμορούμενες.

Στο Λύκειο Ακράτας, ο Πρόεδρος της "Σ.Ε", ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Διευθυντή του Ηλία Κανελλόπουλο και ήδη δόθηκε εντολή για πλήρη ανακαίνιση κτιριακών τμημάτων, ολοκλήρου του αύλιου χώρου συμπεριλαμβανομένου του πρασίνου, την περίφραξη αυτού για λόγους ασφάλειας των μαθητών.Βαρύτητα θα δοθεί εκ βάθρων στην υγιεινή και ορθή λειτουργία των τουαλετών με παράλληλη ανακαίνιση.Τέλος θα προχωρήσει και η προμήθεια μερικού τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στο Διακοπτό, οι παρεμβάσεις θα είναι κυρίως καλαισθητικές στα γειτονικά κτίρια του σχολείου,ενώ ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε την υποστήριξη με Η/Υ για το μάθημα της Τεχνολογία αλλά και την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στον προαύλιο χώρο.

Στο Λύκειο Διακοπτού,το οποίο επίσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε" θα υπάρξουν μικρές επιδιορθώσεις σε κτίρια εξωτερικά και στο προαύλιο με την κατασκευή και ειδικού χώρου για τα διαλείμματα των μαθητών αλλά και καθηγητών.

Τέλος στο Λύκειο Καμαρών, η Διευθύντρια του σχολείου Σταυρούλα Αλεξανδροπούλου  παρουσίασε στον κ. Πρόεδρο της "Σ.Ε" Δ.Τριανταφυλλόπουλο το πλάνο της για τη νέα χρονιά (παρουσία και της Προέδρου της Τ.Κ Καμαρών Σ.Χαραλαμποπούλου)και με την συνδρομή της "Σχολικής Επιτροπής" θα εκτελεστούν εργασίες ανακαίνισης κτιρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, καθώς και μέσα σε αίθουσες, παράλληλα με θέματα στεγανότητας, υδραυλικών επιδιορθώσεων.Επιπλέον θα εξεταστεί η προμήθεια ειδικού εξοπλισμού για προβολές, Η/Υ κ.ά.

Αρκετές θα είναι και οι παρεμβάσεις σε κτιριακές ανάγκες-κυρίως τοιχοποιίας - και στο Γυμνάσιο Καμαρών.
Όλες οι αποφάσεις και τα έργα της "Σχολικής Επιτροπής" θα ανακοινωθούν λεπτομερώς σε λίγες ημέρες, πρώτα στις Σχολικές Κοινότητες και κατόπιν θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις