Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικοί παρέδωσαν τρόφιμα σε ευαγή ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας

Αστυνομικοί παρέδωσαν τρόφιμα σε ευαγή ι...

Για τις γιορτές

Στο ίδρυμα Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως ‘’Παναγία Ελεούσα’’ παρέδωσαν προχθές (17-4-2014), αστυνομικοί της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, είδη που είχαν συγκεντρώσει, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του.

Πιο συγκεκριμένα, τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στο Μεσολόγγι, επισκέφτηκαν ο Διευθυντής Τάξης Αιτωλίας, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και αντιπροσωπεία αστυνομικών.

Παράλληλα, πριν τρεις μέρες αντιπροσωπεία αστυνομικών του Επιτελείου της πρώην Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επισκέφτηκε το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων παίδων « Γαλήνη Αναπήρων Παίδων», Φ.Σ. Κιβωτός Αγάπης, στην Πάτρα, προσφέροντας τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες μέρες.

Όλα τα είδη, διατέθηκαν για τις ανάγκες των ευαγή ιδρυμάτων και παραδόθηκαν σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις