Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά η Πρόεδρος του ΣΟΨΥ Αγγέλα Τριανταφύλου

Πάτρα: Υποψήφια με τον  Γιάννη Δημαρά η ...

Με το συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα»

Mε τον Γιάννη Δημαρά και την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» συντάσσεται η Πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πάτρας και πρώην υποψήφια βουλευτής  Αγγέλα Τριανταφύλλου.

Η Αγγέλα Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και από το 1978 ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Κατά την περίοδο 2004-2007 διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2012.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας και γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων για την Ψυχική Υγεία. Είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ελέγχου και Προστασίας Δικαιωμάτων ατόμων με ψυχικές διαταραχές του Υπουργείου Υγείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια για θέματα υγείας, ψυχικής υγείας και κοινωνικής πολιτικής.

Καλωσορίζοντας την κ. Τριανταφύλλου ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς ανέφερε:

«Είναι τιμή για μας το γεγονός ότι ένα πρόσωπο με  έντονη δράση στον προοδευτικό δημοκρατικό  χώρο και σημαντική κοινωνική προσφορά, όπως η Αγγέλα Τριανταφύλλου, συμπορεύεται με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» και δίνει μαζί μας τον αγώνα για την Πάτρα και τους ανθρώπους της  σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την πόλη και την Αυτοδιοίκηση.

 

Η  Αγγέλα Τριανταφύλλου είναι  γνωστή στους Πατρινούς για την ενεργητικότητα, τον δυναμισμό και το σημαντικό της έργο σε ό,τι αφορά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τα άτομα που υπόκεινται σε κοινωνικό αποκλεισμό.

 

Η εμπειρία και η  δράση της μέσα από τον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία, ο οποίος αποτελεί πρότυπο δραστήριου Συλλόγου, αλλά και η συμμετοχή της στους κοινωνικούς αγώνες, θα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην μάχη  που θα δώσουμε και στην νέα μας θητεία για τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας, ενισχύοντας τις δομές που ήδη έχουμε δημιουργήσει και υλοποιώντας νέες δομές, χτίζοντας πάνω στο νοικοκύρεμα που καταφέραμε στην πρώτη μας θητεία, μια πόλη περισσότερο ανθρώπινη και αλληλέγγυα.»

 

Σε δήλωσή της για την συμπόρευσή της με τον Γιάννη Δημαρά, η κ. Τριανταφύλλου αναφέρει:

 

«Θεωρώ ότι ο Γιάννης Δημαράς δικαιούται μια δεύτερη θητεία για να μπορέσει να χτίσει πάνω σε όσα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θητεία του, που ήταν μια θητεία αναμέτρησης με την χρεοκοπία της χώρας, την τραγική περικοπή των πόρων για την αυτοδιοίκηση και τις πολλές δυσκολίες  που ανέκυψαν με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

 

Η εντιμότητα, η προσήλωση στους στόχους και η εργατικότητα του Γιάννη Δημαρά, αποτελούν για μένα προϋπόθεση για όποιον ασχολείται σήμερα με τα κοινά, ενώ η επιλογή του να δώσει προβάδισμα στην κοινωνική πολιτική και την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, καταφέρνοντας παράλληλα να κρατήσει τον Δήμο όρθιο και να τον ξεχρεώσει, καταδεικνύουν την δυναμική του και αποτελούν την καλύτερη απάντηση στους κατ΄ επάγγελμα επικριτές του.

 

Η δέσμευση του Δημάρχου να δώσει στην επόμενη θητεία του ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην κοινωνική πολιτική και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τομέα  στον  οποίο επί χρόνια δραστηριοποιούμαι  και εκπροσωπώ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να είμαι παρούσα σε αυτές τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

 

Σε κάθε κοινωνία το μέτρο του πολιτισμού και  της δημοκρατίας είναι η ποιότητα ζωής των αδύναμων,  αυτών που κινδυνεύουν με  κοινωνικό αποκλεισμό. Δουλεύουμε για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης όπου όλοι θα έχουν το χώρο τους και το λόγο τους για να ακουστεί δυνατά η φωνή αυτών των ανθρώπων.

Στο ΣΟΨΥ Πάτρας μάθαμε να δουλεύουμε με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα και το ίδιο θα κάνουμε και στο Δήμο.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014