Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου: Ανοικτή επιστολή στους εκπαιδευτικούς

Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου: Ανοικτή επιστο...

Από την Αχαιή υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ανοικτή επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς απευθύνει η Αχαιή υποψήφια ευρωβουλευτής (με την Νέα Δημοκρατία) Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Στην επιστολή της αναφέρει:

"Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Η Ελλάδα συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του επαναπροδιορισμού της, έχοντας πλέον τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, μετά από τις θυσίες του λαού μας και τις μεγάλες υπερβάσεις όλων όσοι ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι η θέση και η προοπτική της χώρας μας είναι στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη του δικαίου, των αξιών, της ελευθερίας και της δημοκρατίας δοκιμάζεται και αναζητάται ο τρόπος για να είναι ανταγωνιστική χωρίς να χάσει την ουσία των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων που ορίζουν την ευρωπαική αντίληψη για τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Το στοίχημα στην πραγματικότητα είναι ένα και ενιαίο.
«Νέα Ελλάδα σε μια Νέα Ευρώπη».

Και δεν κερδίζεται χωρίς την εκπαίδευση σε κυρίαρχο ρόλο.
Για να μπορούμε να μιλάμε για πρόοδο για τους πολλούς και όχι μόνο για ανάπτυξη για λίγους και χωρίς το μέτρο των ανθρώπινων αναγκών.

Για να μπορούμε να αφυπνίσουμε τη συνείδηση των νέων για τις Ευρωπαϊκές αξίες και παράλληλα να τους εφοδιάσουμε ώστε να μπορούν να τις υπηρετήσουν στην καθημερινότητα.

Στο Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, ο ρόλος των βουλευτών με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού θα είναι σημαντικός, αφού θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για προσέγγιση των εκπαιδευτικών συστημάτων των κρατών-μελών με σκοπό «περισσότερη Ευρώπη».

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να εκπροσωπηθεί ο κλάδος μας στις ευρωεκλογές σηματοδοτεί την σημασία που αποδίδει η χώρα μας σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Ως εκπαιδευτικός, που έχω τη μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ, ζητώ την στήριξη σας με την υπόσχεση να εργαστώ σκληρά για να αποκτήσει ξανά ο ρόλος του δασκάλου την αναγνώριση και το κύρος που του αξίζει, για την συμβολή του σε μια Ευρώπη χωρίς διακρίσεις και σε μια Ελλάδα της προόδου.

Με εκτίμηση
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου
Εκπαιδευτικός – υποψήφια Ευρωβουλευτής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014