Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 30 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 30 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη και δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, γι' αυτό θα είναι μια μέρα με συναλλαγές διάφορες, με πληρωμές, αγορές και πωλήσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πιθανόν να κάνετε ωραία ψώνια, ενώ απολαμβάνετε και τις αισθήσεις, τη φύση, τη μουσική, το καλό φαγητό και την άνεση.

Παρθένος

Η διέλευση της Σελήνης απ' το ζώδιό σας σήμερα κάνει τη μέρα δραστήρια, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με προσωπικά θέματα. Πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε ξεκινήματα. Οι ήπιες όψεις που σχηματίζει επιτρέπουν σε όλα τα παραπάνω να γίνουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ζυγός

Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, είναι πιθανό να κλείνετε θέματα ή κύκλους, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ενώ οι ήπιες όψεις που σχηματίζει δεν αναμένεται να φέρουν προβλήματα. Δίνει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ύπνο, επαφή με τη φύση, αλλά και για καλλιτεχνικές και πνευματικές ενασχολήσεις.

Σκορπιός

Ευνοεί τη δικτύωση σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θα είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους, ν' ασχοληθείτε με τα online κοινωνικά δίκτυα και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους και κόμματα. Η μέρα είναι αφιερωμένη και στις φιλίες σας και θα έχετε ωραίες στιγμές με τις παρέες σας, χωρίς προβλήματα.

Τοξότης

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, αλλά κι εκτός του επαγγελματικού χώρου ίσως έρθετε σ' επαφή με ανθρώπους επιρροής. Καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά και για να κάνετε δημόσιες σχέσεις.

Αιγόκερως

Αισιόδοξη και πιθανόν δραστήρια η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στον οίκο των ταξιδιών, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ταξίδια, εκδρομές και περιπέτειες διάφορες κι ευχάριστες, χωρίς προβλήματα, καθώς σχηματίζονται ήπιες όψεις. Συναντήσεις με άτομα απ' το εξωτερικό. Ενασχόληση με θέματα σπουδών και νομικών. Διάβασμα, φιλοσοφία.

Υδροχόος

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται σε θέματα οικονομικά κυρίως, ειδικά ό,τι αφορά σε δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, φορολογικά, συντάξεις κλπ, τα οποία θα τακτοποιηθούν εύκολα. Καλή μέρα για ψυχανάλυση, έρευνα και στροφή προς τα έσω. Ευκαιρία όμως και για βαθύτερη σύνδεση με το σύντροφο, ερωτική μέρα.

Iχθύες

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, όπου θα δώσει την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, για ερωτικά ραντεβού αλλά και για επαφές με συνεργάτες. Ωραία κοινωνική ζωή γενικά, σε ήπιο κλίμα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ήπιες όψεις. Καλή μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο και τους καλούς σας φίλους.

Κριός

Η Σελήνη απ' το τακτικό και παραγωγικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινότητας, ενώ οι ήπιες όψεις που σχηματίζει βοηθούν να γίνουν όλα αυτά χωρίς προβλήματα. Δίνει έμφαση επίσης στην ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής και fitness – καλή μέρα για μια αποτοξίνωση.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον τομέα των ερωτικών και της διασκέδασης, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και εξόδους, ενώ είναι πιθανό να βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να παίξετε, να χαρείτε και να δημιουργήσετε. Χωρίς άγχη η σημερινή μέρα, με καλοκαιρινή διάθεση.

Δίδυμοι

Έμφαση στον τομέα του σπιτιού κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Σχηματίζει ήπιες όψεις, κι έτσι τα πράγματα είναι ήρεμα και όλα τακτοποιούνται εύκολα. Ίσως έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να κάτσετε σπίτι. Αναπόληση του παρελθόντος.

Καρκίνος

Μια επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα για το ζώδιό σας, όπου θα έχετε την ευκαιρία για επαφές διάφορες, συζητήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, σε άνετο κλίμα, χωρίς προβλήματα. Δίνει επίσης την ευκαιρία για βόλτες και ταξιδάκια. Μετακινήσεις και συναλλαγές. Διάβασμα, μαθήματα, πληροφόρηση, ιδέες, γράψιμο. Συναντήσεις με συγγενείς πιθανές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being