Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάκολο: Η κάμερα πρόδωσε τον κλέφτη...

Κατάκολο: Η κάμερα πρόδωσε τον κλέφτη...

Σε διάρρηξη περιπτέρου

Δεν σκέφτηκε και πολύ πριν προχωρήσει ο δράστης διάρρηξης στο Κατάκολο και τελικά πιάστηκε από την . . . κάμερα. Για πολλοστή φορά στο στόχαστρο βρέθηκε το περίπτερο του κ. Φωκά στον Ποσειδώνα, στο λιμάνι. Όμως μετά από συχνά κρούσματα διαρρήξεων, ο παθόντας είχε λάβει τα μέτρα του και είχε τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας μέσα στο περίπτερο, που «γύρισε» ολόκληρη ταινία το δράστη, καθώς μέσα στο χώρο του περιπτέρου ήταν ανοιχτό και το φως.

Ο 34χρονος δεν έκρυψε το πρόσωπό του και μπήκε από το παράθυρο στο φωτισμένο χώρο του περιπτέρου. Το μόνο που σκέφτηκε ήταν να φορέσει γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα. Φαίνεται από το οπτικό υλικό που παραδόθηκε στην Αστυνομία, αλλά όμως δεν αντιλήφθηκε την ύπαρξη της κάμερας και συνέχισε απτόητος. Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και ο δράστης αφαίρεσε περίπου 150 πακέτα τσιγάρων σε διάφορες μάρκες, πενήντα πακέτα καπνού και μεγάλες ποσότητες από χαρτάκια, φιλτράκια και αναπτήρες. Η αξία των κλαπέντων ξεπερνά τα 1000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου έδωσε το υλικό από την κάμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που μετά από σχετικές έρευνες εντόπισε και προσήγαγε το δράστη. Σε έλεγχο που έγινε μάλιστα στο σπίτι του χθες νωρίς το πρωί, βρέθηκε και μέρος από τα κλοπιμαία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την κλοπή και να οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο, καθώς η σύλληψή του έγινε πέραν των ορίων του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις