Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αναλαμβάνουν καθήκοντα σήμερα οι νέοι δήμαρχοι - Πάτρα: Το πρωί η τελετή παραλαβής για τον Κώστα Πελετίδη - Πενταετής η θητεία

Αχαΐα: Αναλαμβάνουν καθήκοντα σήμερα οι ...

Πελετίδης στην Πάτρα, Παναγόπουλος στο Αίγιο, Χρήστος Νικολάου στην Κάτω Αχαΐα, Γιώργος Λαζουράς στα Καλάβρυτα και Θάνος Καρπής στη Χαλανδρίτσα

Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινά η θητεία των πέντε Δημάρχων της Αχαΐας. Σε τρεις περιπτώσεις έχουμε αλλαγή προσώπων και δύο επανεκλογές. Στην Πάτρα αναλαμβάνει ο Κώστας Πελετίδης. Η τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει στις 9 το πρωί, ενώ στις 6 το πρωί θα επισκεφθεί τον τομέα καθαριότητας.

Στις 9 επίσης το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής στην Κάτω Αχαΐα στο γραφείο του Δημάρχου. Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος παραδίδει στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Καθήκοντα Δημάρχου για τη νέα θητεία αναλαμβάνει σήμερα και ο Δήμαρχος Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος παραλαμβάνει από τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο.

Στον Δήμο Ερυμάνθου σήμερα ξεκινά η νέα θητεία του Θάνου Καρπή, ο οποίος επανεξελέγη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις