Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Με ανανεωμένες δυνάμεις σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος, κι έτσι ξεπερνάτε έναν αρκετά δύσκολο Αύγουστο, όπου μπορεί να λύσατε και διάφορους παλιούς λογαριασμούς. Προτιμήστε τον Σεπτέμβριο για ξεκινήματα, καθώς τον Οκτώβριο ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και δεν θα ευνοεί. Αναμένεται να είναι δημιουργικός, ερωτικός και προσοδοφόρος ο νέος μήνας.

Ζυγός

Ο νέος μήνας που ξεκινά θα είναι αρκετά καλός, σε αντίθεση με τον Αύγουστο που ήταν δύσκολος. Η θετική όψη Δία-Ουρανού δε, που κορυφώνεται προς τα τέλη Σεπτεμβρίου (αλλά πιάνει όλο το μήνα), θα φέρει ευτυχείς, ίσως και γρήγορες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα ευνοήσει τη δικτύωση και θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας ταλαιπωρήθηκε και πιέστηκε αρκετά τον Αύγουστο, όμως ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός, ειδικά μάλιστα για τα επαγγελματικά σας, λόγω της θετικής και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψης Δία-Ουρανού που θα κορυφωθεί προς το τέλος του μήνα – πιθανή και γρήγορη, ανέλπιστη ανέλιξη. Προχωρήστε τώρα σε ξεκινήματα, όχι τον Οκτώβριο.

Τοξότης

Ανοίγει ένας θετικός μήνας και ξεπερνιούνται οι πιέσεις που έφερε ο Αύγουστος. Η τυχερή και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού, αναμένεται να φέρει ανοίγματα, επιτυχίες και γρήγορες ερωτικές εξελίξεις ή εκπλήξεις. Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας στα μέσα του μήνα και θα ωθήσει σε ξεκινήματα – μην τα αναβάλλετε για τον Οκτώβριο.

Αιγόκερως

Υποχωρούν οι πιέσεις του Αυγούστου και ο μήνας που ξεκινά τώρα θα είναι αρκετά καλός, θα τονώσει τις δυνάμεις, την δημιουργικότητα, τον ερωτισμό και τα κέρδη σας. Προχωρήστε μέσα στον Σεπτέμβριο σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, γιατί ο Οκτώβριος δεν θα ευνοεί λόγω του ανάδρομου Ερμή. Πιθανές επιτυχίες σε θέματα ακινήτων και οικονομικών.

Υδροχόος

Ήταν αρκετά δύσκολος ο Αύγουστος για εσάς, όμως αφήνετε επιτέλους πίσω τις πιέσεις του και ο μήνας που ξεκινά τώρα αναμένεται να είναι αρκετά καλός. Η θετική όψη Δία-Ουρανού που είναι πιο μακροχρόνια σε επιρροή, θα φέρει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, και πιθανόν γρήγορες κι επιτυχημένες συμφωνίες.

Iχθύες

Κοινωνικός και αρκετά καλός θα είναι ο Σεπτέμβριος, ο οποίος θα ευνοήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η θετική όψη Δία-Ουρανού θα φέρει απρόσμενα έσοδα κι επιτυχίες επαγγελματικές. Στο δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις και τη σύγχυση – φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις.

Κριός

Ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός για το ζώδιό σας, ενώ θ' αυξηθεί η παραγωγικότητά σας και θέματα εργασιακά θα πάνε καλά. Η πολύ θετική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που θα κορυφωθεί προς το τέλος του μήνα, απογειώνει την δημιουργικότητα και φέρνει ανοίγματα κι ανανέωση στη ζωή σας. Ευνοούνται τα ξεκινήματα.

Ταύρος

Μπορεί ο Αύγουστος να ταλαιπώρησε ιδιαίτερα το ζώδιό σας, όμως ο Σεπτέμβριος θα είναι αρκετά καλός και ερωτικός, ενώ θα τονωθούν οι δυνάμεις, η χαρά και η δημιουργικότητά σας. Προτιμήστε τον μήνα αυτό για ξεκινήματα και για νέες συνεργασίες, γιατί τον Οκτώβριο ο ανάδρομος Ερμής δεν θα ευνοεί τα νέα πράγματα.

Δίδυμοι

Ξεκινά ένας καλός μήνας, σίγουρα πολύ καλύτερος απ' τον Αύγουστο, ενώ θ' ανοιχτούν δρόμοι για το μέλλον και σχέδιά σας θα προχωρήσουν γρήγορα και με επιτυχία. Ιδανικός ο Σεπτέμβριος για δικτύωση, για γνωριμίες και συμφωνίες – μην τα αφήνετε για τον Οκτώβριο, γιατί θα έχουμε Ερμή ανάδρομο. Προσοχή σε εξαπατήσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο.

Καρκίνος

Ήταν δύσκολος ο Αύγουστος, όμως τώρα ξεκινά ένας πολύ καλύτερος μήνας, με την ιδιαίτερα θετική και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού να φέρνει επιτυχίες και ανοίγματα σε επαγγελματικά και οικονομικά, ίσως και γρήγορη ανέλιξη, μια όψη που κορυφώνεται προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Προχωρήστε σε ξεκινήματα τώρα, όχι τον Οκτώβριο.

Λέων

Αν και είχε τις καλές του στιγμές ο Αύγουστος, ταυτόχρονα σας ταλαιπώρησε και αρκετά, ειδικά προς το τέλος του. Όμως τώρα ανοίγει ένας πολύ καλός μήνας, ενώ ο Δίας απ' το ζώδιό σας θα σχηματίσει μια πιο μακροχρόνιας επιρροής θετική όψη με τον Ουρανό, η οποία θα φέρει γρήγορες εξελίξεις, επιτυχίες, ξεκινήματα, ανοίγματα κι ανανέωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being