Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πουλάει λεμονάδες και γίνεται εξώφυλλο στη Vogue

Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πουλάει λ...

Ο λόγος για την 37χρονη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Αυτό πιστεύει και υποστηρίζει έμπρακτα η 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, η οποία πριν από λίγο καιρό, είχε ανεβάσει φωτογραφία της στο twitter, όπου πωλούσε σε πάγκο σπιτική λεμονάδα με το σχόλιο «πρέπει κάπως να ζήσω».

Τότε όπως έγραψε το σάιτ thetoc.gr, όλοι πίστεψαν ότι ήταν άνεργη και αναγκαζόταν να πουλάει φρέσκιες σπιτικές λεμονάδες για να ζήσει.

Τώρα, η γνωστή Χολυγουντιανή ηθοποιός που είναι στη σώουμπιζ από πιτσιρίκα, εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, ξανάρχεται στο προσκήνιο καθώς πρόκειται να εμφανιστεί στο επόμενο εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue.

Το γεγονός αυτό όπως σημειώνει το thetoc.gr, έχει ξεσηκώσει θύελλα αρνητικών κριτικών καθώς ήταν μία από τους celebrities που είχαν κατακρίνει τη «βίβλο της μόδας», το περιοδικό Vogue όταν φιλοξένησε στο εξώφυλλό του την Κιμ Καρντάσιαν και τον σύζυγό της Κάνι Γουέστ, λίγο πριν τον μεγαλοπρεπή και μάλλον κιτς γάμο τους. Τότε είχε γράψει στο twitter της όη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ότι επρόκειτο να ακυρώσει τη συνδρομή της στη Vogue. Όχι απλώς δεν ακύρωσε τη συνδρομή της αλλά τώρα θα βρεθεί και στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους.

Μάλιστα όπως λέγεται η Γκέλαρ εξέφρασε την αποδοκιμασία της στους 356.000 followers της στο twitter, προκειμένου να περάσει το μήνυμά της και την αποδοκιμασία της, ωστόσο πιθανότατα δεν περίμενε ότι και η ίδια θα γινόταν εξώφυλλο της Vogue κάποια στιγμή σύντομα

Να θυμίσουμε πως η Γκέλαρ έγινε γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του '90 με τους ρόλους της στις ταινίες τρόμου Scream 2 (1997) και Ξέρω τι Κάνατε Πέρυσι το Καλοκαίρι (I Know What You Did Last Summer, 1997). Υποδύθηκε τη Μπάφι Σάμερς στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Μπάφι η Βαμπιροφόνισσα» (Buffy the Vampire Slayer, 1997-2003), για την οποία κέρδσιε έξι βραβεία Teen Choice, Βραβείο Saturn και έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου - Δραματική Σειρά.

Επίσης έχει παίξει στις ταινίες Ερωτικά Παιχνίδια (Cruel Intentions, 1999) και Scooby-Doo: Ένας Τετράποδος Ήρωας (Scooby-Doo, 2002).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight