Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάγδα Φύσσα:«Σ’ ευχαριστώ που είσαι παιδί μας»- Ράγισαν καρδιές

Μάγδα Φύσσα:«Σ’ ευχαριστώ που είσαι παιδ...

Με αξιοπρέπεια και δύναμη στέκεται απέναντι από το μνημείο

H Μάγδα Φύσσα είναι μια γυναίκα που βιώνει τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί ποτέ να βιώσει άνθρωπος. Εχασε το παιδί της. Οσοι έχουν χάσει παιδί ξέρουν πως αυτος ο πόνος είναι αβάσταχτος, μένει για πάντα ανοιχτή η πληγή.

Με αξιοπρέπεια και δύναμη στέκεται απέναντι από το μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε τον γιο της.

Την ώρα που το πανί φεύγει και αποκαλύπτεται το μνημείο η μάνα ξεσπά "σ΄ευχαριστώ που ήσουνα παιδί μας, σ΄ευχαριστώ που ήρθες σ΄εμάς, σ΄ευχαριστώ που είσαι παιδί μας". Αμέσως μετά λυγίζει, σκύψει και φιλά το παιδί της ενώ αφήνει ένα δάφνινο στεφάνι.

"Ο γιος μου ηθελε να σκεφτόμαστε ελεύθερα" λέει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα και καταχειροκροτείται από τους παριστάμενους.

 

Aποκαλύφθηκε το μνημείο του Παύλου Φύσσα

Η επιγραφή στο μνημείο γράφει:

"Σε αυτό το σημείο, ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, ομάδα φασιστών επιτέθηκε και σκότωσε τον μουσικό Παύλο "Κillah P" Φύσσα, ο οποίος αντιστάθηκε μάχιμος όταν δέχθηκε απειλές για τις ζωές των φίλων του και της δικής του με μόνα όπλα τις ιδέες και τα ιδανικά του...

Ο Παύλος χάθηκε από μαχαίρι στην καρδιά...όρθιος, σε δημόσια θέα..."

Στο μνημόσυνο που οργάνωσε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα και η κίνηση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" οι συμμετεχοντες κρατούν πολύχρωμα μπαλόνια τα οποία θα αφήσουν στον ουρανό για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ειρήνης.

Στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του Σαζχατ Λουκμάν, του 27χρονου ποδηλάτη που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα, για να αφήσει λίγα λουλούδια στο μνημείο του Παύλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις