Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Διαμαρτυρία στα Ταμπάχανα για την καθυστέρηση των εργασιών της μίνι περιμετρικής - Στη συνεδρίαση του ΚΑΣ ο Περιφερειάρχης για τα ευρήματα

Πάτρα:Διαμαρτυρία στα Ταμπάχανα για την ...

Φόβοι για καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών για τη μίνι περιμετρική

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν σήμερα καταστηματάρχες της περιοχής των Ταμπαχάνων, οι οποίοι εκφράζουν φόβους για μη έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, που εκτελούνται στην περιοχή, στο πλαίσιο κατασκευής της μίνι περιμετρικής. Στην πλατεία Ταμπαχάνων βρέθηκε παλιός αγωγός και όπως επισημαίνει η εκπρόσωπός τους Νίκη Ντούκα, τα έργα έχουν κολλήσει και η αρχαιολογική υπηρεσία έχει πολλές μέρες να φανεί στο εργοτάξιο.

Σήμερα επίσης συνεδριάζει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και θα συζητηθεί το θέμα των ευρημάτων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στην πλατεία Ταμπαχάνων. Το παρών θα δώσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Σκοπός της παρουσίας του Περιφερειάρχη στη συνεδρίαση είναι να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

«Δε θα αφήσουμε τίποτα να μπει εμπόδιο στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που θα δώσει πνοή στην Πάτρα αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με συνεργασία και σωστή συνεννόηση όλα θα γίνουν στην ώρα τους», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Η συγκέντρωση των καταστηματαρχών στα Ταμπάχανα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει η εκπρόσωπος τους Νίκη Ντούκα σε δήλωσή της:

«Ειλικρινά θα θέλαμε να είχαμε διαψευσθεί...Αυτό που είχαμε διαβλέψει αφού ήταν και εύκολα προβλέψιμο,είναι τώρα μια πραγματικότητα.

Τα έργα κόλλησαν,η αρχαιολογική υπηρεσία έχει πολλές μέρες να φανεί στο εργοτάξιο, παρόλα αυτά δεν παραδίδει το εργοτάξιο στην εταιρεία να δουλέψει, και η εταιρεία άρχισε κι αυτή να δουλεύει σε ρυθμούς ρελαντί, ίσα να μην βάλουμε τις φωνές και να μιλήσουμε για 'συμμορία' όπως τους είπαμε τις προηγούμενες μέρες και το περίφημο χρονοδιάγραμμα έληξε και ο χειμώνας έρχεται!!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα μα τίποτα που να έχει σχέση με αρχαία στα Ταμπάχανα, αντίθετα αυτά που βγήκανε είναι πολύ ΝΕΑ, και αναφερόμαστε στον προπολεμικό αγωγό λυμάτων της Πάτρας. Να  μάς πούνε πάλι το "σε δέκα μέρες φεύγουνε "πια δεν έχει πέραση.

Εκείνο πού με σιγουριά μπορώ να διαβεβαιώσω όλους είναι πώς όλα τα παραπάνω σημαίνουν ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.

Τέλος στα ψέματα, τέλος το μπαλάκι ευθυνών ,ώρα για δράση!!!  Ευτυχώς πού η περιοχή, μια λαϊκή γειτονιά ξέρει να δίνει αγώνες και να κερδίζει, το έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν άλλωστε, κι αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Καλούμε την εταιρεία να εντατικοποιήσει τις εργασίες στον κόμβο και στηρίζουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε την συγκέντρωση των κατοίκων και καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη και ώρα 12.00 στην πλατεία Ταμπαχάνων, και ακούμε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις σας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις