Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Συνεργασία του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου με ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων

Πάτρα: Συνεργασία του Τμήματος Φαρμακευτ...

Εκδήλωση την Τρίτη στην Αθήνα

Η ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία “Melitzanistas” καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήμα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών “Aquarius Project”.

Η συνεργασία της ΝΟΒΑCCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποιεί δε την συνεχή δέσμευση της NOBACCO να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Μετά την συνέντευξη τύπου, θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being