Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπάρτη: «Είμαι φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας» δηλώνει δημοτικός σύμβουλος – Ηχητικό ντοκουμέντο

Σπάρτη: «Είμαι φίλος των Ταγμάτων Ασφαλε...

Νοσταλγός του Αδόλφου Χίτλερ

Στην Ελλάδα του 2014 ορισμένοι επιδιώκουν να αναβιώσουν το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να αναζωπυρώσουν μίση του παρελθόντος. Δημοτικός σύμβουλος της Σπάρτης, δηλώνει ξεδιάντροπα πως είναι «φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας» νοσταλγός του Χίτλερ και της Βέρμαχτ!

Την αποκάλυψη κάνει η τοπική ιστοσελίδα notospress.gr, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστράτιος Κοκκορός ακούγεται να δηλώνει: «Είμαι φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας».

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της notospress.gr, αποτελεί η στάση των συναδέλφων του, αιρετών του Δημοτικού Συμβουλίου της Σπάρτης. Μόνο ένας αντέδρασε, ο Χρήστος Αλεξάκος, ο οποίος κάλεσε τον επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει ο εν λόγω ακραίος, αν τον διαγράψει.

«Ξέρετε ποια ήταν η αντίδραση; Σύμβουλοι της συγκεκριμένης παράταξης, φωνασκώντας, χαρακτήρισαν τον νέο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αλεξάκο ‘παρανοϊκό’, ‘θλιβερό φαινόμενο’ αλλά και ‘αθλιότητες’ τις θέσεις του γύρω από την απειλή του ναζισμού και τους μιμητές ή τους νοσταλγούς της.

Δυστυχώς κανείς από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν αντέδρασε, στο βαθμό που έπρεπε, αφήνοντας έτσι το νόμο της ζούγκλας, το νόμο του πολέμου, και στο επόμενο συμβούλιο, να επισκιάσει τον ώριμο και δημοκρατικό λόγο», σχολιάζει το τοπικό site.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις