Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Αυτό το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο κονστέρτο της Πολυφωνικής - Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί

Πάτρα - Αυτό το Σάββατο το Χριστουγεννιά...

Γκεστ της μουσικής γιορτινής βραδιάς θα είναι η Πατρινή σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Βασιλική Καραγιάννη

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στις 20.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα εισιτήρια του κοντσέρτου έχουν ήδη εξαντληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί και  θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από το Ιonian tv και από τον ιστότοπο ‘’διαδικτυακή ενήμερωση’’ αλλά και απ’ ευθείας από την ΕΡΑ Πάτρας. Η μελωδική αυτή βραδιά όπου θα συμμετάσχει ως γκεστ καλεσμένη από την Αθήνα, η Πατρινής καταγωγής λυρική ερμηνεύτρια Βασιλική Καραγιάννη, εκ των βασικών καλλιτεχνών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών και υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας.

Θα λάβουν μέρος, η  Αθηναική Συμφωνική Ορχήστρα ACADEMICA, υπό τη διεύθυνση του συμπολίτη Αρχιμουσικού, Δημήτρη Μποτίνη, η διαπρεπής Πατρινή σοπράνο, Βασιλική Καραγιάννη, όπως προείπαμε, η οποία έχει τραγουδήσει και στην Σκάλα του Μιλάνου,  η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής - Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, η ΠΑΙΔΙΚΗ & ή  ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της Πολυφωνικής - Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού και η Φιλαρμονική Ορχήστρα - Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος. Σύνολο 350 ερμηνευτές. Θα πάρει μέρος και χορευτικό της Σχολής της Ελευθερίας Τσαφούλια.

Μεγάλοι χορηγοί είναι ο ΟΤΕ, η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ και η εφημερίδα Πελοπόννησος. Χρυσός χορηγός το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αργυρός χορηγός, η μονάδα ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Χορηγοί επίσης του Κοντσέρτου είναι οι επιχειρήσεις: ΟΛΠΑ, ‘’ΒΑΤΗ & TILES’’ Ηλίας Αραβαντινός, παιδικός σταθμός ‘’ΝΑΥΤΙΛΟΣ’’, ΑΦΟΙ ΡΕΛΛΟΥ, ‘’ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ’’, ‘’ΒΟΧ’’, ITE/IEXMH, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ‘’ΜΕDFRIGO’’, γραφείο γ. τουρισμού ‘’ΜΑΡΓΕΛΗΣ’’ οπτικά ‘’ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ’’, η επιχείρηση ΓΚΥ, τεντούρα ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’- Γ.ΧΑΧΑΛΗΣ και στούντιο φωτογραφίας ΧΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Για το Κοντσέρτο συνεργάζονται: η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών, η Λέσχη Φίλων Κλασικής μουσικής και η σχολή χορού Ελ. Τσαφούλια. Για το γιορταστικό μπουφέ, που θα λειτουργήσει στο τέλος της συναυλίας, γλυκά θα προσφέρουν πολλά ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου, στο οποίο παράλληλα θα διατίθεται και το ημερολόγιο που εξέδωσε η Πολυφωνική Χορωδία, με την ευκαιρία των εορτών.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά των Μ.Μ.Ε που καλύπτουν ως χορηγοί επικοινωνίας το Κοντσέρτο. Ανάμεσα τους είναι και το thebest.gr.

Η προσυναυλιακή εκδήλωση του Κοντσέρτου θα αρχίσει στις 18.30 το απόγευμα, με τη συμμετοχή του Θεατρικού εργαστηρίου (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη), του Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ - Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας, βοηθός Διεύθυνσης- πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου και της Προπαιδικής Χορωδίας - Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture