Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ραγδαίες εξελίξεις - Π. Χαϊκάλης: Ο μεσάζων μου είπε ότι ενεργούσε εκ μέρος του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη - Μήνυση καταθέτει ο Σαμαράς!

Ραγδαίες εξελίξεις - Π. Χαϊκάλης: Ο μεσά...

Αποστολόπουλος: Πρόκειται για θεατρικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο και σκηνοθέτη έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό

20:31 Άμεση η αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα όσα δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης στο Mega. Σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών.

 

20:23 Μιλώντας, πριν λίγο, στο κεντρικό δελτίο του Mega ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που φέρεται να επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας, του είπε ότι ενεργούσε εκ μέρος του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.

«Εμείς δεν καταγγέλλουμε κανένα, αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης να εξακριβώσει τι ακριβώς έχει συμβεί».

 

19.43 Η απομαγνητοφώνηση του ηχητικού ντοκουμέντου της συνομιλίας που είχε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον Γιώργο Αποστολόπουλο έχει ως εξής:

-Περιμένω από σένα να μου πεις. 
- Θα σου πω ρε παιδί μου.
-Ναι σε ακούω.
-Όποτε μου πεις είμαστε έτοιμοι θα σου φέρω μια τσαντούλα με 6 κατοστάρικα. Στο φέρνω τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο να μου πεις μες το μεσημέρι, δεν έχω πρόβλημα. 
Περιμένω από σένα να μου πεις. 
-Πηγαίνεις ψηφίζεις και από κει και πέρα το δάνειο σου, από το Γενάρη, το Φλεβάρη όταν περάσει ο….. δέκα δεκαπέντε είκοσι χρόνια……. τι λες;
- Και πως θα είμαι κατοχυρωμένος εγώ ρε μάγκα; 
-Το συμβόλαιο με τη διαφημιστική, από κει και πέρα δεν λέμε τίποτα παραπάνω, στεγνά και ξέσταρα στο λέω γιατί μπορεί να γίνουμε κόλαση. Εμείς την πληρώνουμε τη διαφημιστική, δεν θα έχουμε πρόβλημα
-Aπλώς λέω ότι μετά την απομάκρυνση του ταμείου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

-Εγώ πως θα είμαι κατοχυρωμένος;
- Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Το δάνειο στο κάνω τώρα αλλά θα γίνει πουτάνα, πιστεψέ με. 
- Στο πάω πίσω όσο θες. πόσα χρόνια θες; Μέχρι να πεθάνεις; Στο πάω και παραπέρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. τα λεφτά στα δίνω κυριολεκτικά τώρα. 
-Να το ξέρω, 
-Εγώ μπορώ 6 με 7 κατοστάρικα να στα φέρω τώρα. Θα σου έλεγα να τα πάρεις τώρα. το πρόβλημα μου ποιο είνιαι; ότι τα τσεκάρω ένα ένα σε κοιτάζω στα μάτια. για να μην είναι χτυπημένα. γιατί αν είναι χτυπημένα και τα δώσεις πουθενά θα έχεις φασαρία. από τίποτα εγκληματικές ενέργειες που είναι η αστυνομία τα νούμερα, γιατί δεν είσαι μόνο εσύ είναι και άλλοι. είναι πακέτα τώρα, δεν είσαι μόνο εσύ είναι και άλλοι. Ξηγημένα; έκανα μια ζημιά χθες το βράδυ στα δέκα μασούρια βρέθηκαν έξι γαμημένα. Δεν είναι πλαστά. Αλλά είναι αριθμημένα. Από την απαγωγή του Παναγόπουλου είναι συγκεκριμένα νούμερα. Αν σου δώσω τέτοια και σε πιάσουν θα γίνει χαμός. Εγώ θέλω να είσαι ασφαλής, δεύτερον δεν θα τα χαλάσεις για λίγο καιρό τα λεφτά, τρίτον όταν περάσει η φασαρία το φλεβάρη λίγα λίγα θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα λίγα όμως, δέκα δέκα, ίκοσι είκοσι θα τα γυρίζουμε σε χρυσό και ότι άλλο θέλεις. Και μετά έξω. αλλά μαζί οι δυο μας.
Δηλαδή θα πας….. θα ανοίξεις ένα λογαριασμό  και μετά θα τα στέλνουμε έξω. 
-Σε ράβδους χρυσού; 
-όχι, πλάκες χρυσού.

-Αυτό εννοώ μωρέ, πλάκες χρυσού. 
-Αλλά σιγά σιγά
- Τα 6-7 κατοστάρικα είναι ντάξει
-Ειναι καλά
- Μαλακίες είναι αλλά
- Είναι καλά».

19.20 Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 9 λεπτών της συνομιλίας Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου

19.02 Αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν- λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- σχετικά με την αδράνεια της εισαγγελικής αρχής που ενώ είχε επί μέρες στην κατοχή της αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό τέλεσης απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή, δεν εξέδωσε εντολή αυτόφωρης διαδικασίας για τον δράστη.

18.45 Απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο Παύλος Χαϊκάλης δίνει ο Γιώργος Αποστολόπουλος στο enikos.

«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές "βεντέτες", υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.  Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό! Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος" », αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

«Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως: χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες» επισημαίνει ο κ. Αποστολόπουλος ».

 

 

18.20 Ο περιβόητος Γ.Α. όπως αποκαλύπτει το newsit ανήκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου ενώ είχε γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη και μετέπειτα στην Ιπποκράτους.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ ήταν έμμισθη, ωστόσο καθημερινά βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και τροφοδοτούσε με κείμενα, σημειώματα και εισηγήσεις επί ζητημάτων οικονομικής πολιτικής και με αφορμή την παγκόσμια κρίση το γραφείο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν τον γνώριζε από κοντά.

Μόλις ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές του 2009 ο Γ.Α. πίεζε το Μαξίμου να αναλάβει κάποιο πόστο σε μεγάλη τράπεζα, ωστόσο το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε με παρέμβαση του Νίκου Αθανασάκη λένε οι πληροφορίες, έγινε αντιμνημονικός καθώς διαφώνησε με τις επιλογές Παπανδρέου και για μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κοντά τον Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα κοντά στον συνεργάτη του, Γιώργο Μουρούτη.

Όσο βρέθηκε στη ΝΔ συνεργάστηκε με το Πάνο Καμμένο στη υπόθεση κατά της οικογένειας Παπανδρέου με τα CDS και στη συνέχεια ακολούθησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νέο του κόμμα για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο στην πορεία σταμάτησε η συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες όπως αναφέρει το newsit λένε ότι έχει δουλέψει στη ΙΝΤΡΑΚΟΜ και γνωρίζει πολλά για την σχέση της εταιρείας με το πολιτικό σύστημα, αλλά και σε ξένες και ελληνικές τράπεζες με τελευταίο σταθμό την τράπεζα Πειραιώς, ενώ παράλληλα έγραφε σε ιστοσελίδα που στηρίζει με κριτική διάθεση την κυβέρνηση, με τον ψευδώνυμο "Δευκαλίων".

 

18.14 Μετά την τοποθέτηση του Aλέξη Τσίπρα ο οποίος χαρακτήρισε σοβαρές τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη.

Η κα Βούλτεψη στην ανακοίνωσή της σημειώνει πως όντως είναι σοβαρή η υπόθεση υπογραμμίζοντας  "αφού ο κ. Τσίπρας αποδεχόταν ως στενό και αξιόπιστο συνομιλητή του στις κλειστές συσκέψεις με τον κ. Καμμένο ως καταγγελλόμενο πρόσωπο".

Μάλιστα, η κα Βούλτεψη κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, ενώ τον κάλεσε επίσης να δώσει εξηγήσεις για τη βιασύνη με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθέτησε τις καταγγελίες του κ. Καμμένου.

 

17.45 Διαψεύδει η Έλενα Κουντουρά: “Δεν με προσέγγισε κανείς για να με δωροδοκήσει”

17.25 Στους πολιτικούς αρχηγούς θα φτάσει εντός της ημέρας το οπτικοακουστικό υλικό που σχετίζεται με τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη.

Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας παρέλαβε το υλικό, παρουσία του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και των βουλευτών Κυριάκου Βιρβιδάκη (ΝΔ), Παναγιώτη Ρήγα (ΠΑΣΟΚ), Ευάγγελου Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ), Πάρι Μουτσινά (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές), Μαρία Κόλλια (ΑΝΕΛ) και Χρήστου Κουκούτση (ΧΑ).

Η Επιτροπή αποφάσισε, το υλικό αυτό να μεταφερθεί άμεσα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής και εκεί να γίνει η αναπαραγωγή του, προκειμένου, στη συνέχεια, να δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Επιτροπή συγκαλείται αύριο Σάββατο σε νέα συνεδρίαση, προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που προέκυψαν από τις καταγγελίες Χαϊκάλη.

 

 

 

16.50 Με τη φράση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου για προβοκάτσια με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή των  ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.

 

16.28 Παπαμιμίκος για Γιώργο Αποστολόπουλο: Στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου- Τον συνόδευσε σε συνάντηση με Τσίπρα το 2013


16.27 Πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά - Μονταρισμένο το βίντεο εξαγοράς Χαϊκάλη- Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd

 

16.15 Ο Παύλος Χαϊκάλης επεσήμανε πως έδωσε το video στον Λάκη Λαζόπουλο γιατί "είναι άτομο εμπιστοσύνης, είναι φίλος μου. Έχει και τα τεχνικά μέσα να με βοηθήσει. Εδώ έπαιξα ένα ουσιαστικό θέατρο. Μια υποδομή τεχνική μου έδωσε ο Λαζόπουλος".Ο Παύλος Χαϊκάλης επεσήμανε πως έδωσε το video στον Λάκη Λαζόπουλο γιατί "είναι άτομο εμπιστοσύνης, είναι φίλος μου. Έχει και τα τεχνικά μέσα να με βοηθήσει. Εδώ έπαιξα ένα ουσιαστικό θέατρο. Μια υποδομή τεχνική μου έδωσε ο Λαζόπουλος".Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη ενέπλεξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή του κόμματός του, Παύλου Χαϊκάλη ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

14.04 Το όνομα του ανθρώπου που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στο ιστότοπο που διαχειρίζεται koutipandoras.gr. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος οικονομικός σύμβουλος των ΑΝ.ΕΛ. και μάρτυρας στη δίκη για τα CDS κατά του Ανδρίκου Παπανδρέου.

Μετά την αποκάλυψη το σάιτ έχει «πέσει»

 

 

13.13: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, για τις καταγγελίες του δεύτερου περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

13.03:Ο Γ.Α. είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ο οποίος παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, όπως γράφει το Newsit.

Ο Γ.Α. παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ως υπάλληλος τράπεζας.

Για το θέμα θα δοθεί σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου από τον Παύλο Χαϊκάλη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Ενώ η εισαγγελία δηλώνει ότι δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Χαϊκάλη, από τους Ανεξάρτητους 'Ελληνες διαρρέει ότι  ο άνθρωπος που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη για να υπερψηφίσει στην προεδρική εκλογή είναι πρώην συνεργάτης τράπεζας ο οποίος έχει απομακρυνθεί πριν από 1,5 χρόνο λένε πληροφορίες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο πρώτο υλικό από την απόπειρα δωροδοκίας που έχει δοθεί στον εισαγγελέα δεν αποκαλύπτεται αν το πρόσωπο που επιχειρεί το χρηματισμό του βουλευτή των ΑΝΕΛ ενεργεί για δικό του λογαριασμό ή εξ ονόματος άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εισαγγελίας πάντως ο Παύλος Χαϊκάλης στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που υποστηρίζει οτι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ANT1

Πηγή: antenna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις