Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διασώθηκαν, μετά από τέσσερις μέρες, οι 12 παγιδευμένοι εργάτες στο Βιετνάμ

Διασώθηκαν, μετά από τέσσερις μέρες, οι ...

Οι εργάτες επιβίωσαν επί τέσσερις ημέρες χάρη στο γεγονός ότι τα σωστικά συνεργεία κατόρθωσαν να τους τροφοδοτήσουν με οξυγόνο μέσω ενός μικρού ρήγματος στα χαλάσματα

Διασώθηκαν, μετά από τέσσερις μέρες, οι 12 εργάτες που είχαν παγιδευτεί σε σήραγγα που κατέρρευσε στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στην περιοχή Λακ Ντουόνγκ. Οι εργάτες επιβίωσαν επί τέσσερις ημέρες εγκλωβισμένοι χάρη στο γεγονός ότι τα σωστικά συνεργεία κατόρθωσαν να τους τροφοδοτήσουν με οξυγόνο μέσω ενός μικρού ρήγματος στα χαλάσματα.

Οι 11 άνδρες και η μια γυναίκα ήταν παγιδευμένοι κάτω από στρώματα βράχων και χώματος πάχους 14 μέτρων, όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα σωστικά συνεργεία τελικά εντόπισαν μια μικρή τρύπα που τους επέτρεψε να προσεγγίσουν τους εργάτες.

Η κατάρρευση στη σήραγγα προκλήθηκε από την κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή. Πολύνεκρα δυστυχήματα δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο στα αναρίθμητα παράνομα λατομεία που λειτουργούν στην ασιατική χώρα, όμως τέτοιους είδους περιστατικά είναι σχετικά σπάνια σε υδροηλεκτρικές μονάδες.

Το Βιετνάμ αντλεί πάνω από το 1/3 της ενέργειας που καταναλώνει  από υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις