Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Βουίζουν" τα ξένα Μέσα ενημέρωσης ότι η 42χρονη σταρ Κάμερον Ντίαζ αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της

"Βουίζουν" τα ξένα Μέσα ενημέρ...

Μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης

Σε μεγάλα Μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού όπως την εφημερίδα Daily Mail υπάρχουν εκτενείς αναφορές ότι η σέξι και επιτυχημένη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Κάμερον Ντίαζ που πριν λίγους μήνες την είδαμε στο ξεκαρδιστικό φιλμ «Sex tape», μάλλον αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφο της που είναι μουσικός.

Η ορκισμένη μέχρι πρότινος εργένισσα που έχει φτάσει αισίως στα 42 της αλλά παραμένει εκθαμβωτική και πολύ εντυπωσιακή, έκανε λέγεται την πρώτη της εμφάνιση με ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι πριν από λίγες ημέρες, που ήταν ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Benji Madden, μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης. Δημοσίευμα της Daily Mail, επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της σταρ Cameron Diaz που επιβεβαιώνουν την πολύ ευχάριστη είδηση.

Ταυτόχρονα η ηθοποιός εμφανίζεται παντού φορώντας το δαχτυλίδι της ενώ το πλατύ χαμόγελο της πιστοποιεί την εγκυρότητα της είδησης. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φίλοι του ζευγαριού θεωρούν "τρελή" την κίνηση τους να αρραβωνιαστούν τόσο γρήγορα αλλά είναι σίγουροι πως οι δύο φίλοι τους ταιριάζουν πολύ.

"Ο Benji πάντα ερωτεύεται εύκολα αλλά αυτή τη φορά έχει βρει το σωστό κορίτσι", έγραψε η Αγγλική εφημερίδα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight